Nintendo Switch Sports – Golf update komt 28 November

Nintendo Switch Sports – Golf update komt 28 November

Je herinnert je misschien dat een week geleden in een Japanse Nintendo Switch Sports-promotie stond dat er later deze maand een update voor de game zal verschijnen. Golf zou ook een speelbaar spel worden als onderdeel van dezelfde upgrade.

Nou, Nintendo heeft bevestigd dat de update binnenkort beschikbaar zal zijn. “In totaal 21 holes uit de Wii Sports-serie” zal worden opgenomen, evenals een Survival Golf-game.

Over Nintendo Switch Sports

Zwaai, trap en spike je een weg naar succes met Nintendo Switch Sports, een selectie van Nintendo Switch-sporten die je onderdompelen in de actie!

Doe mee aan zes sporten, waaronder volleybal, voetbal en bowlen, met realistische bewegingen die je game-activiteiten nabootsen.

Rally in tennis door op het juiste moment zachtjes met de Joy-Con-controller te zwaaien.

Bowling: rol de bal recht naar voren of buig hem iets.

Chambara: Terwijl je aanvalt en verdedigt, sla je je tegenstander van het platform.

Voetbal: maak explosieve acties met een massieve bal. Schiet en voer Diving Headers uit met Joy-Con-controllers in wedstrijden. Je kunt de Shoot-out-modus spelen met intuïtieve trapbewegingen door een Joy-Con-controller toe te voegen aan de beenriembevestiging (apart verkrijgbaar).

Badminton: Houd de shuttle in de lucht door je slagen naar links en rechts te controleren. Zwaai de shuttle naar links en rechts terwijl je hem in de lucht houdt. Gebruik sterke smash shots om voordeel te behalen!

Volleybal: serveer, stoot, plaats en prik de bal met een Joy-Con-controller.

Speel persoonlijk of online met familie en vrienden, of daag mensen van over de hele wereld uit. Naast het aanpassen van je avatar met goederen die je verdient tijdens het online spelen, zijn er verschillende mogelijkheden om plezier te hebben, zoals het testen van je vaardigheden in de Pro League, waar je je positie kunt verbeteren door verschillende sporten te winnen.

Deze winter, en zoals gezegd zeer binnenkort, kunt u met een gratis software-update golfen op golfbanen. Zwaai met je Joy-Con als een golfclub over de fairway en sla spectaculaire putts door 21 holes. Bij Survival Golf kunnen maximaal acht personen online op dezelfde hole spelen. Degenen die de meeste slagen per ronde hebben, worden geëlimineerd.