Nintendo Switch Sports komt uit op 29 April

Nintendo Switch Sports komt uit op 29 April

In de Nintendo Direct heeft Nintendo weer een nieuwe game geïntroduceerd, maar het is misschien niet de game die je verwachtte. De Wii Sports-franchise keert terug, maar deze keer voor de Nintendo Switch. Bowlen, tennis en voetbal behoren tot de sporten die in het spel zullen worden opgenomen. Golf wordt later dit najaar in een update opgenomen.

video
play-rounded-fill

Over Nintendo Switch Sports

In een sportcollectie die het hele gezin zal bewegen, slingeren, trappen, spijkeren en bowlen op weg naar succes.

Gebruik Joy-ConTM-controllers om voetbal, volleybal, bowlen, tennis, badminton en Chambara (zwaardvechten) te spelen! De besturing is eenvoudig, zodat je direct op het veld (of banen, of veld of arena) kunt komen. Je kunt je bowlingbal buigen, spin toevoegen aan een tennisslag en zelfs de bal schoppen in een Soccer Shootout met behulp van een Joy-Con en de beenriembevestiging. Op hetzelfde systeem of online kunnen familie en vrienden deelnemen aan het plezier. Daarnaast wordt dit najaar een zevende sport, Golf, geïntroduceerd via een gratis update.

Speel online tegen tegenstanders van over de hele wereld om in-game prijzen te winnen of deel te nemen aan de Pro League.

Concurreren met tegenstanders van over de hele wereld om de Pro League in elke sport te bereiken. Wissel punten in die je hebt verdiend door online willekeurig te matchen voor in-game cadeaus zoals kleding, sportaccessoires, uitrusting en nog veel meer voor je avatar. Elke week verandert de selectie van dingen, dus kom terug om te ontdekken wat er nieuw is!

Speel met je vrienden en familie in dezelfde kamer of aan de andere kant van de wereld.

In alle zes sporten mag je bowlen, spiken en vechten met je vrienden! Geef een Joy-Con-controller door aan een vriend voor wat 1v1, 2v2 of gratis plezier. Met bowlen kunnen alle spelers tegelijkertijd bowlen, zodat u niet op uw beurt hoeft te wachten. Speel elke game online of met een buddy op hetzelfde systeem om het op te nemen tegen tegenstanders van dichtbij en veraf in teamsporten zoals volleybal en tennis.

Nintendo Switch Sports wordt over iets meer dan een maand, op 29 april, uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ad