Nintendo Switch Sports – Mogelijke tips voor toekomstige inhoud

Nintendo Switch Sports – Mogelijke tips voor toekomstige inhoud

Nintendo onthulde Nintendo Switch Sports, een nieuwe sportgame, en organiseerde een korte online testgame waar gamers hem konden uitproberen voordat de game officieel werd uitgebracht.

Ondanks het feit dat Nintendo een aantal beperkingen oplegde om te garanderen dat de video van de testversie niet voor het grote publiek werd vrijgegeven, lijken dataminers zich in het spel te hebben verdiept op zoek naar verborgen geheimen.

Nintendo Switch Sports heeft verder verwijzingen naar twee niet-uitgebrachte minigames: Dodgeball en Basketball, volgens dataminers ‘Wipeoutjack7’ en ‘ToyConGarageVR’. Omdat Dodgeball en Basketball niet waren opgenomen in de eerste aankondiging van minigames van Nintedo Switch Sports, wordt aangenomen dat ze ofwel gepland zijn voor een toekomstige update of gewoon verlaten materiaal waren.

De officiële release van Nintendo Switch Sports is nog een lange weg op 29 april, dus er is nog tijd om dingen aan de backend te veranderen.

Over Nintendo Switch Sports

Zwaai, trap en spijker je een weg naar de overwinning met Nintendo Switch Sports, een verzameling sporten voor de Nintendo Switch die je midden in de actie plaatst!

Doe mee in zes sporten, waaronder volleybal, voetbal en bowlen, met bewegingen uit de echte wereld die uw acties in het spel modelleren.

Tennis: rally door op het juiste moment zachtjes met de Joy-Con-controller te zwaaien.

Bowling: rol de bal recht vooruit, of geef hem een ​​kleine bocht.

Chambara: sla je tegenstander van het platform terwijl je aanvalt en verdedigt.

Voetbal: gebruik een gigantische bal om dynamisch te spelen. Geniet van wedstrijden met Joy-Con-controllers om te schieten en Diving Headers uit te voeren. Door een Joy-Con-controller te bevestigen aan de beenriem die bij de fysieke versie van Nintendo Switch Sports wordt geleverd (ook apart verkrijgbaar), kun je de Shoot-out-modus spelen met intuïtieve schopbewegingen.

Badminton: controleer je schoten naar links en rechts terwijl je de shuttle in de lucht houdt. Zwaai naar links en rechts terwijl je de shuttle in de lucht houdt. Ontketen krachtige smash shots om de overhand te krijgen!

Volleybal: gebruik een Joy-Con-controller om de bal te serveren, te stoten, in te stellen en te spijkeren.

Speel persoonlijk of online met familie en vrienden, of daag spelers over de hele wereld uit. Naast het aanpassen van je avatar met items die zijn verzameld door online te spelen, zijn er allerlei manieren om plezier te hebben, zoals het testen van je vaardigheden in de Pro League, waar je kunt proberen je rang te verhogen door te winnen in de verschillende sporten.