Nintendo Switch Sports – Overview trailer

Nintendo Switch Sports – Overview trailer

Nintendo heeft een nieuwe video uitgebracht waarin de gestroomlijnde Nintendo Switch Sports wordt getoond, die later deze maand wordt uitgebracht.

De game bevat een verscheidenheid aan plezierige sporten en modi, evenals online spelen en het ontgrendelen van outfits voor je aangepaste in-game-avatar. Golf wordt volgens het bedrijf later dit jaar ook toegankelijk als extra sport na een gratis software-upgrade. De Nintendo Switch Sports-game wordt op 29 april gelanceerd.

video
play-rounded-fill

“Speel lokaal en online Nintendo Switch Sports met je familie en vrienden om van zes sporten te genieten! Speel voetbal, volleybal, bowling, tennis, badminton en Chambara met een Joy-Con-controller en eenvoudige bewegingsbesturing. Speel tegen lokale en internationale sportieve concurrenten voor in-game awards, of streven naar de beroemde Pro League! Dit najaar komt daar een zevende sport bij, golf.”

Over Nintendo Switch Sports

Zwaai, trap en spijker je een weg naar succes in Nintendo Switch Sports, een selectie van sporten voor de Nintendo Switch die je onderdompelen in de actie!

Doe mee aan zes sporten, waaronder volleybal, voetbal en bowlen, en gebruik realistische bewegingen om je game-activiteiten te simuleren.

Tennis: rally door op het juiste moment zachtjes met de Joy-Con-controller te zwaaien.

Bij bowlen mag je de bal recht naar voren rollen of hem een ​​beetje buigen.

Chambara: Terwijl je aanvalt en verdedigt, sla je je tegenstander van het platform.

Voetbal: maak explosieve spelen met een enorme bal. Schiet en voer tijdens wedstrijden Diving Headers uit met Joy-Con-controllers. Je kunt de Shoot-out-modus spelen met intuïtieve schopbewegingen door een Joy-Con-controller toe te voegen aan de beenriembevestiging (apart verkrijgbaar).

Badminton: houd de shuttle in de lucht terwijl je je slagen naar links en rechts beheerst. Zwaai de shuttle naar links en rechts terwijl je hem in de lucht houdt. Ontketen enorme smash-aanvallen om de overhand te krijgen!

Volleybal: serveer, stoot, zet en prik de bal met een Joy-Con-controller.

Speel persoonlijk of online met familie en vrienden, of daag mensen van over de hele wereld uit. Naast het aanpassen van je avatar met dingen die je hebt verdiend met online gamen, zijn er verschillende manieren om plezier te hebben, zoals het testen van je vaardigheden in de Pro League, waar je je rang kunt verbeteren door verschillende sporten te winnen.

In de zomer en de herfst worden er twee gratis software-upgrades uitgebracht. Met de eerste upgrade, die deze zomer uitkomt, kun je een Joy-Con-controller en de beenriembevestiging gebruiken om voetbalwedstrijden te spelen. In de tweede update, die dit najaar wordt uitgebracht, wordt golf als een nieuwe sport aan het spel toegevoegd.

Ad