Nintendo Switch Sports – Overzicht

Nintendo Switch Sports – Overzicht

Nintendo Australiƫ en Nieuw-Zeeland hebben een nieuwe teaser uitgebracht voor Nintendo Switch Sports, die later deze maand zal verschijnen.

Volleybal, Badminton, Bowling, Voetbal, Chambara en Tennis zijn de zes beschikbare sporten bij de lancering, en Golf komt later dit jaar. Door online te spelen, kun je een level omhoog gaan in competitiestijl, je personage aanpassen met nieuwe kleding en uitrusting en in-game punten verdienen. Nintendo Switch Sports wordt op 29 april uitgebracht en binnenkort verschijnt er een preview.

video
play-rounded-fill

Over Nintendo Switch Sports

Zwaai, trap en spijker je een weg naar succes in Nintendo Switch Sports, een selectie van sporten voor de Nintendo Switch die je onderdompelen in de actie!

Doe mee aan zes sporten, waaronder volleybal, voetbal en bowlen, met realistische bewegingen die uw spelactiviteiten nabootsen.

Rally in tennis door op het juiste moment zachtjes met de Joy-Con-controller te zwaaien.

Bowling: rol de bal recht naar voren of buig hem lichtjes.

Chambara: Terwijl je aanvalt en verdedigt, sla je je tegenstander van het platform.

Voetbal: maak explosieve spelen met een enorme bal. Schiet en voer Diving Headers uit met Joy-Con-controllers in wedstrijden. Je kunt de Shoot-out-modus spelen met intuĆÆtieve schopbewegingen door een Joy-Con-controller toe te voegen aan de beenriembevestiging (apart verkrijgbaar).

Badminton: Houd de shuttle in de lucht door je slagen naar links en rechts te sturen. Zwaai de shuttle naar links en rechts terwijl je hem in de lucht houdt. Ontketen enorme smash-aanvallen om de overhand te krijgen!

Volleybal: serveer, stoot, zet en prik de bal met een Joy-Con-controller.

Speel persoonlijk of online met familie en vrienden, of daag mensen van over de hele wereld uit. Naast het aanpassen van je avatar met goederen die je hebt verdiend tijdens het online spelen, zijn er verschillende mogelijkheden om plezier te hebben, zoals het testen van je vaardigheden in de Pro League, waar je je rang kunt verbeteren door verschillende sporten te winnen.

In de zomer en herfst staan ā€‹ā€‹er twee gratis software-upgrades gepland voor release. Met de eerste upgrade, die deze zomer beschikbaar zal zijn, kun je voetbalwedstrijden spelen met een Joy-Con-controller en de beenriembevestiging. In de tweede update, die dit najaar wordt uitgebracht, wordt golf als een nieuwe sport aan het spel toegevoegd.