Nintendo Switch Sports update komt spoedig

Nintendo Switch Sports update komt spoedig

Spelers die al hebben genoten van Nintendo Switch Sports op Nintendo Switch, maar ook degenen die het nog niet hebben geprobeerd, hebben binnenkort toegang tot nieuwe content die de zaken naar een hoger niveau zal tillen.

Op 27 juli verschijnt een gratis software-update* die een aantal nieuwe functies aan de game toevoegt, waaronder updates voor voetbal, volleybal en online spelen.

Nieuwe content voor Nintendo Switch Sports

Na het installeren van de update kunnen spelers volledige Four-on-Four en One-on-One voetbalspellen spelen met een Joy-Con-controller en het beenriemaccessoire, dat wordt geleverd met het fysieke exemplaar van de game en kan ook apart gekocht worden. Met behulp van de Leg Strap kunnen aspirant-voetballers in het echte leven een trapbeweging maken, die het spel vervolgens kan omzetten in een actie in het spel. Op dezelfde manier kun je sprinten door je handen te bewegen alsof je aan het joggen bent.

Toch is de update niet alleen voor mensen die Leg Strap spelen. Volleybal heeft nu nieuwe moves genaamd “Slide Attack” en “Rocket Serve”, en de “S Rank” en “Rank” die zijn toegevoegd aan de “Pro League” zullen spelers die graag strijden helpen om nog hogere niveaus te bereiken tijdens het spelen online. En als spelers in de Play Globally-modus niet aan het pieken, slingeren of slaan voor nieuwe rangen, kunnen ze de nieuwe Room-ID’s gebruiken om gemakkelijk mee te doen aan games in de Play with Friends-modus. Het was nog nooit zo eenvoudig om Nintendo Switch Sports online te spelen met vrienden die ver weg wonen.

Zodra de update op 27 juli live is, kun je naar de ondersteuningspagina van de game gaan voor meer informatie over de inhoud ervan. Houd ons in de gaten voor meer informatie over de volgende gratis inhoudsupdate, die in de herfst komt en Golf toevoegt aan de lijst met sporten die je kunt spelen.

Ad