Nintendo Switch Sports – versie 1.1.0 patch notes

Nintendo Switch Sports – versie 1.1.0 patch notes

De Nintendo Switch Sports-game heeft een day one-update gekregen, waardoor deze naar versie 1.1.0 is gebracht. Het belangrijkste doel is om online hulp te bieden bij het spel.

Versie 1.1.0 patch-notes

  • De functie ‘Globaal spelen’ is nu beschikbaar.
  • De functie ‘Speel met vrienden’ is nu beschikbaar.
  • Er zijn verschillende fouten opgelost om de game-ervaring te verbeteren.

Nintendo Switch Sports is momenteel beschikbaar in Japan en Australië, met een wereldwijde releasedatum van 29 april 2022. Degenen die toegang hebben tot de game, kunnen de patch nu downloaden. Het zou ook toegankelijk moeten zijn voor iedereen die de game vooraf heeft geladen — door de update te downloaden, heb je versie 1.1.0 klaar voor gebruik zodra je begint met spelen.

De Nintendo Switch Sports versie 1.1.0-update zou op een gegeven moment voor alle gamers beschikbaar moeten zijn. Het kan ook handmatig worden gedownload. Plaats de muisaanwijzer op het gamepictogram in het hoofdmenu Wisselen, druk op de knop +, ga naar het tabblad ‘Software-update’ en kies ‘Via internet’.

Vergeet niet dat golf zal worden opgenomen als een nieuwe sport in het spel. Dit zal dit najaar beschikbaar zijn als onderdeel van een gratis update.

Over Nintendo Switch Sports

Zwaai, trap en spijker je een weg naar succes in Nintendo Switch Sports, een selectie van sporten voor de Nintendo Switch die je onderdompelen in de actie!

Doe mee aan zes sporten, waaronder volleybal, voetbal en bowlen, met realistische bewegingen die uw spelactiviteiten nabootsen.

Rally in tennis door op het juiste moment zachtjes met de Joy-Con-controller te zwaaien.

Bowling: rol de bal recht naar voren of buig hem lichtjes.

Chambara: Terwijl je aanvalt en verdedigt, sla je je tegenstander van het platform.

Voetbal: maak explosieve spelen met een enorme bal. Schiet en voer Diving Headers uit met Joy-Con-controllers in wedstrijden. Je kunt de Shoot-out-modus spelen met intuïtieve schopbewegingen door een Joy-Con-controller toe te voegen aan de beenriembevestiging (apart verkrijgbaar).

Badminton: Houd de shuttle in de lucht door je slagen naar links en rechts te sturen. Zwaai de shuttle naar links en rechts terwijl je hem in de lucht houdt. Ontketen enorme smash-aanvallen om de overhand te krijgen!

Volleybal: serveer, stoot, zet en prik de bal met een Joy-Con-controller.

Speel persoonlijk of online met familie en vrienden, of daag mensen van over de hele wereld uit. Naast het aanpassen van je avatar met goederen die je hebt verdiend tijdens het online spelen, zijn er verschillende mogelijkheden om plezier te hebben, zoals het testen van je vaardigheden in de Pro League, waar je je rang kunt verbeteren door verschillende sporten te winnen.

In de zomer en herfst staan ​​er twee gratis software-upgrades gepland voor release. Met de eerste upgrade, die deze zomer beschikbaar zal zijn, kun je voetbalwedstrijden spelen met een Joy-Con-controller en de beenriembevestiging. In de tweede update, die dit najaar wordt uitgebracht, wordt golf als een nieuwe sport aan het spel toegevoegd.

Ad