Nintendo Switch Sports – versie 1.2.1 patch notes

Nintendo Switch Sports – versie 1.2.1 patch notes

Versie 1.2.1 van Nintendo Switch Sports is nu beschikbaar na een recente upgrade. Dit komt na de release van versie 1.2.0 eind juli.

Nintendo lijkt een hardere houding aan te nemen tegen cheats en degenen die dingen doen die het bedrijf afkeurt. Dit was een van de dingen die de patch-opmerkingen vermeldden.

“Overtreders van Nintendo’s communityrichtlijnen, vooral als we frauduleus gedrag ontdekken, zoals manipulatie van opgeslagen gegevens”, zullen volgens Nintendo worden opgeschort.

Versie 1.2.1 patch-notes

Speel overal

Informatie over artikelbeschikbaarheid is toegevoegd.

verhoogde afweer tegen storend gedrag.

Als de communityrichtlijnen van Nintendo worden geschonden, vooral als we oneerlijke activiteiten opmerken, zoals het manipuleren van opgeslagen gegevens, kan het online spelen worden stopgezet.

Deze kerstperiode zou Nintendo Switch Sports weer een belangrijke update moeten krijgen met golf. Het zal bestaan ​​uit 21 holes uit de Wii Sports-serie, zoals al werd onthuld. In de nieuwe online Survival Mode kunnen spelers lokaal of met maximaal acht andere spelers tegen vrienden vechten. Oorspronkelijk gepland voor dit najaar, werd golf uitgesteld. Hier kun je van dichtbij bekijken wat de gloednieuwe sport te bieden heeft.

De meest recente 1.2.1-update voor Nintendo Switch Sports kan nu worden gedownload voor alle Switch-gebruikers.

Over Nintendo Switch Sports

Gebruik Joy-Con-controllers om in beweging te komen tijdens sporten zoals voetbal, volleybal, bowlen, tennis, badminton en chambara (zwaardspel)! De besturing is eenvoudig te gebruiken, zodat je direct kunt beginnen met spelen op de baan (of baan, veld of arena). Je kunt je bowlingbal buigen, spin toevoegen aan een tennisslag of zelfs de bal schoppen in een Soccer Shootout met behulp van een Joy-Con die is uitgerust met de beenriembevestiging met gecontroleerde bewegingen. Het plezier kan persoonlijk of online worden gedeeld met familie en vrienden. Bovendien introduceert een gratis update dit najaar een zevende sport: maak je klaar, golf!

Speel online tegen lokale en internationale tegenstanders om in-game prijzen te winnen of streef naar de Pro League.

Concurreren met tegenstanders van over de hele wereld en streven naar de Pro League in elke sport. Gebruik je verdiende punten om kleding, sportuitrusting, uitrusting en andere in-game incentives voor je avatar te kopen terwijl je online speelt in willekeurige combinaties. Elke week veranderen de beschikbare dingen, dus kom terug om te zien wat er beschikbaar is!

Speel met familieleden en vrienden in de buurt of over de hele wereld.

In alle 6 sporten mag je duelleren, bowlen en spiken met vrienden. Voor een 1v1, 2v2 of een free-for-all die iedereen in beweging brengt, geef je een Joy-Con-controller door aan een buddy. Bij bowlen hoeft u niet op uw beurt te wachten; iedereen bowlt tegelijk. Speel elk spel online of neem het op tegen tegenstanders dichtbij en ver weg in teamsporten zoals tennis en volleybal, alleen of met een buddy op hetzelfde systeem.