Nintendo Switch Sports – Versie 1.3.1 patch notes

Nintendo Switch Sports – Versie 1.3.1 patch notes

Het is nu bijna een paar maanden geleden dat Nintendo de meest recente update voor Nintendo Switch Sports heeft uitgebracht. De update was de grote 1.3.0-update die Golf als speelbaar spel toevoegde. Helaas is het sindsdien stil geweest.

Versie 1.3.1 patch-notes

Het is echter niet langer het geval. Nintendo heeft een nieuwe update uitgebracht voor Nintendo Switch Sports, waarmee de game naar versie 1.3.1 wordt gebracht. Het is een heel kleine update en de patch-opmerkingen hebben niet veel. Alles wat Nintendo zegt heeft betrekking op “Wereldwijd spelen”, waar “gegevens voor beschikbare items zijn toegevoegd”.

Over Nintendo Switch Sports

Speel je een weg naar succes in een verscheidenheid aan sporten die het hele gezin in beweging zullen krijgen door te zwaaien, trappen, spiken en bowlen.

Met de Joy-Con-controllers kun je je hart sneller laten kloppen door golf, voetbal, volleybal, bowlen, tennis, badminton en zelfs chambara (zwaardvechten) te spelen! De bediening is intuïtief, dus je kunt het veld (of banen, veld of arena) betreden en aan de slag gaan. Je kunt je bowlingbal laten buigen met gecontroleerde bewegingen, spin toevoegen aan je tennisslag of zelfs een Joy-Con gebruiken met de Leg Strap-bevestiging om de bal in voetbal te trappen. Dit is allemaal mogelijk met de Nintendo Switch. Familie en vrienden kunnen meedoen op hetzelfde systeem of online.

Speel online en neem het op tegen tegenstanders van dichtbij en veraf om in-game beloningen te verdienen of mik op de Pro League

Speel tegen tegenstanders van over de hele wereld en werk je een weg naar de profcompetitie in elke sport. Terwijl je online speelt in willekeurige matchmaking, wissel je punten die je verdient in voor in-game beloningen zoals outfits, sportaccessoires, uitrusting en nog veel meer voor je avatar. De selectie van artikelen wisselt elke week, dus kom regelmatig terug om te zien wat er op voorraad is!

Speel met vrienden en familie in dezelfde kamer of over de hele wereld

Bowl, spike en duelleer met vrienden in alle 7 sporten! Geef een Joy-Con-controller door aan een vriend voor een 1v1, 2v2 of een free-for-all waarmee iedereen in beweging komt. Bij Bowling kunnen alle spelers tegelijkertijd bowlen – u hoeft niet op uw beurt te wachten. Speel elke sport online of werk samen met een vriend op hetzelfde systeem om het op te nemen tegen tegenstanders van dichtbij en ver weg in teamsporten zoals volleybal en tennis.

Schiet in een hogere versnelling met een gratis Nintendo Switch Sports-update

Naast de tweehandige modus kun je nu ook de beenbandmodus kiezen om een ​​storm op te wekken in volledige vier-tegen-vier- en één-tegen-één-voetbalwedstrijden. Om te genieten van een meer meeslepende ervaring, gebruik je een Joy-Con-controller en het beenbandaccessoire (inbegrepen in de fysieke versie van de game) voor krachtigere in-game kicks. Je kunt ook je handen bewegen alsof je aan het joggen bent om te sprinten terwijl je naar het doel gaat.

Speel online om ∞ Rank te bereiken of kamer-ID’s te gebruiken om mee te doen aan Friend Matches

Met deze gratis update kun je ook naar nog grotere hoogten in de Pro League reiken met de toevoeging van de S-rang en ∞-rang. Als je niet spikt, swingt of toeslaat voor de nieuwe rangen in willekeurige matchmaking, doe dan eenvoudig mee aan Friend Matches met kamer-ID’s. Tot slot merk je misschien de nieuwe Slide Attack- en Rocket Serve-moves op om je te helpen scoren in Volleyball en een aantal nieuw toegevoegde instellingen voor online Friend Matches in Bowling!

Sla af in Golf met de nieuwste Nintendo Switchâ„¢ Sports-update!

Pak dat strijkijzer en ga naar de tee in Golf met een gratis software-update voor de Nintendo Switch Sports-game. Raak de fairway in lokaal spel, inclusief nieuw toegevoegde LAN-functionaliteit waarmee je zonder internetverbinding met vrienden in de buurt kunt spelen. Online, zwaai tegelijkertijd en ga voor de laagste score om uitschakeling in Survival Golf te voorkomen. Streef naar overleving of geniet van een ontspannen wedstrijd op in totaal 21 holes uit de Wii Sports-serie – geen golfkar nodig!