Nintendo – Switch verkopen Noord-Amerika en Europa niet beïnvloed door Coronavirus

Nintendo – Switch verkopen Noord-Amerika en Europa niet beïnvloed door Coronavirus

Nintendo Co. Ltd. heeft een officiële verklaring uitgegeven waarin wordt bevestigd dat het Coronavirus de productie van Switch-consoles voor de Japanse markt heeft beïnvloed.

Sommige mensen zijn bezorgd dat hetzelfde wereldwijd zou klinken, en een van de westerse vestigingen van Nintendo is tussengekomen om de situatie op te helderen.

Corona-impact

In een recente verklaring aan Kotaku verzekerde Nintendo of America dat de uitbraak geen invloed zou hebben op hun bredere wereldwijde aanbod van Switch-producten. Als zodanig verwacht het bedrijf geen problemen met zijn productverkopen en pre-orders in de VS of Europa:

VS / EU voorraad

We can confirm that the manufacturing of some Nintendo products for the Japanese market has been delayed due to the impact of 2019-nCoV coronavirus outbreak. Nintendo does not anticipate a significant impact on our broader global supply chain for systems and accessories at this time, and product sales in North America and Europe, including preorders, are not affected.

We would like to express our concern and support for all those affected by the coronavirus during this challenging time.

Het lijkt er op zijn minst op dat Nintendo-fans in het westen voor nu geen problemen moeten ondervinden bij het vinden van de console en de spellen.