Nintendo Treehouse – De Phantom Cloak-functie van Metroid Dread nader bekeken

Nintendo Treehouse – De Phantom Cloak-functie van Metroid Dread nader bekeken

Metroid Dread was zo niet de grootste aankondiging van Nintendo’s E3-showcase, dus het is niet meer dan eerlijk dat het extra aandacht kreeg tijdens de Treehouse Stream.

We kregen een aantal uitstekende nieuwe functies te zien, waaronder de Omega Blaster-upgrade en een coole slide-move voor onze. De ster van de show is echter de nieuwe Aeion-vaardigheid van Samus, de Phantom Cloak.

video
play-rounded-fill

Over de Phantom Cloak

Volgens de Treehouse-stream spelen Aeion-vaardigheden anders in Metroid Dread. Nadat Samus de Phantom Cloak heeft gekregen van een duivels uitziende baas, kan ze voor een beperkte tijd onzichtbaar worden en kan ze vervolgens door ‘aanwezigheidsdeuren’ gaan.

Deze geweldige power-up heeft echter een paar nadelen. Niet alleen zal Samus veel langzamer bewegen met de mantel, maar na een bepaalde tijd zal het ook haar gezondheid beginnen uit te putten.

S Metroid-fans zullen de Phantom Cloak strategisch moeten gebruiken en ervoor moeten zorgen dat ze niet vertrouwen op zijn unieke karakter.

Over Metroid Dread

Ga mee met premiejager Samus Aran terwijl ze ontsnapt uit een dodelijke buitenaardse wereld die wordt geteisterd door een mechanische dreiging in Metroid Dread voor Nintendo Switch.

Samus’ verhaal gaat verder na de gebeurtenissen van Metroid Fusion wanneer ze afdaalt op planeet ZDR om een ​​mysterieuze transmissie naar de Galactische Federatie te onderzoeken. De afgelegen planeet is overspoeld door wrede buitenaardse levensvormen en huiveringwekkende mechanische bedreigingen. Samus is wendbaarder en capabeler dan ooit, maar kan ze de onmenselijke dreiging overwinnen die de diepten van ZDR besluipt?

Neem het op tegen de meedogenloze E.M.M.I. robots

Eens DNA-extractieve onderzoeksmachines, de imposante E.M.M.I. jagen nu op Samus. De spanningen zijn hoog als je deze E.M.M.I. om een ​​wrede dood te vermijden en tegelijkertijd een manier te vinden om ze neer te halen. Ontdek wat deze robotwonderen tot de plaag van ZDR heeft gemaakt en ontsnap met je leven.

Voel de kracht van Samus groeien naarmate je meer manoeuvres en vaardigheden krijgt

Verwerf nieuwe en bekende vaardigheden terwijl je door de vele omgevingen van deze gevaarlijke wereld reist. Parkour over obstakels, glijd door krappe ruimtes, neem het op tegen vijanden en vecht je een weg door de planeet. Keer terug naar gebieden en gebruik je nieuwe vaardigheden om upgrades, alternatieve paden en een weg vooruit te vinden. Verken de uitgestrekte kaart, ontwijk en vernietig E.M.M.I. robots, en overwin de gevreesde ZDR.

Metroid-fans hoeven niet lang te wachten voordat ze aan het nieuwe ruimteavontuur kunnen beginnen wanneer Metroid Dread op 8 oktober uitkomt voor Nintendo Switch.

Ad