Nintendo Treehouse – Mario Golf: Super Rush details; Golf Adventure, Boss Battles en Speed Golf

Nintendo Treehouse – Mario Golf: Super Rush details; Golf Adventure, Boss Battles en Speed Golf

Mario Golf: Super Rush komt over iets meer dan een week uit en het Nintendo Treehouse-team heeft ons een paar kneepjes van het vak laten zien door de nieuwste game in de serie uit te proberen tijdens de laatste dag van E3.

video

Mario Golf: Super Rush biedt veel golfsoorten

In de loop van het segment hebben we een glimp opgevangen van verschillende modi, waaronder Standard Golf met lokale coöp, de single-verhaalmodus Golf Adventure en multiplayer-gekte in Speed ​​Golf.

Standaardgolf

Zoals de naam al aangeeft, stelt Standard Golf spelers in staat om het tegen elkaar op te nemen in reguliere wedstrijden op verschillende terreinen. Hier kun je de tijd nemen om je slag met de door jou gekozen club uit te lijnen, de windrichting te beoordelen, rekening te houden met weersomstandigheden (inclusief blikseminslag) en te begrijpen hoeveel kracht en spin je nodig hebt om een mooie opname.

Er zijn ook handige hints en tips te vinden in dit gebied, met pijlindicatoren op vlaggen om te laten zien of de vlaggenmast bergop of bergaf is, afstandslijnen en indicatoren om aan te geven hoe ver je bal heeft afgelegd ten opzichte van de uitloop. Er kunnen ook speciale schoten worden gebruikt, waar ze voor elk personage verschillen. Mario’s zal bijvoorbeeld een boog maken en dan landen, terwijl die van Pauline een veel lagere boog heeft en haar in staat stelt gemakkelijk bomen en obstakels te passeren.

Snelgolf

Maar als je je moed echt wilt testen, is Speed ​​Golf in lokale (offline) multiplayer de volgende stap. Hier moeten spelers naar de vlaggenmast racen terwijl ze in recordtijd hun schoten maken. Door je uithoudingsvermogenmeter te gebruiken, kun je speciale streepjes uitvoeren om de andere spelers voor te blijven.

Maar aan alle goede dingen komt een einde, dus spelers moeten ervoor zorgen dat ze blijven rennen om dit momentum opnieuw op te bouwen. Bewegingsbesturing is hier natuurlijk optioneel, maar biedt wel een unieke draai aan de gameplay.

Golfavontuur

In Golf Adventure speel je een uniek verhaal als onderdeel van de singleplayer-modus van de game. Beginnend in Bonny Greens, de geboorteplaats van Mario Golf, speel je als je Mii-personage waar je kunt communiceren met verschillende personages in de franchise, een oefensessie kunt spelen en coole uitrusting en kleding kunt kopen.

Tijdens de Treehouse-stream kregen we een snelle blik op een baas genaamd de Sacred Flamebeast. Hier moeten spelers vijandige aanvallen tactisch vermijden terwijl ze het perfecte schot maken vanuit de gouden cirkels.

Gelukkig hoef je niet lang te wachten als Mario Golf: Super Rush op 25 juni uitkomt als je zin hebt om een ​​birdie te putten.

Ad