Nintendo Treehouse – Mario Party Superstars nieuwste features

Het Nintendo Treehouse-team heeft enkele van de nieuwste functies voor de nieuwste Mario Party-titel die in oktober naar de Nintendo Switch komt, Mario Party Superstars, getoond.

In het 20 minuten durende segment toonde het team zowel hun vaardigheden als geluk op twee fan-favoriete borden uit de N64-gamecollectie: Peach’s Birthday Cake en Space Land.

video
play-rounded-fill

Over Mario Party Superstars

Peach’s Birthday Cake biedt een unieke draai aan de traditionele vorm van spelen, aangezien de ster het hele bord op een centrale locatie blijft. Met Peach, Rosalina, Birdo en Luigi in het spel, speelt het team verschillende minigames uit een reeks Mario Party-games, waaronder Messy Memory, Hammer Drop en Boulder Ball.

Een van de nieuwste functies hier, zij het klein, is dat je ervoor kunt kiezen om te ‘reageren’ op je medespelers door postzegels te plaatsen tijdens het spelen.

Natuurlijk zijn er ook terugkerende functies, waaronder verborgen blokken, evenementenruimtes, de gouden pijp en de ‘toevallige tijd’-ruimte.

Nu het team snel naar het volgende bord gaat – Space Land – kunnen spelers er nu voor kiezen om de voortgang halverwege het spel op te slaan voor een korte pauze tijdens verhit spel, niettemin een handige functie. In tegenstelling tot Peach’s Birthday Cake is Space Land veel diverser qua gameplay en kan er van alles veranderen. Tussen afstanden, snelheidscontroles en afgesloten gebieden zullen spelers die vroeger van dit bord genoten, weer in hun element zijn.

Tijdens de stream zagen we veel minigames van Mario Party 3 terugkeren, waaronder River Raiders, Tick Tock Hop en Vine with Me. We zien ook Shy Guy Says uit de originele Mario Party en Bowser’s Big Blast uit Mario Party 2. En, zoals gebruikelijk in Mario Party, kan alles veranderen in de laatste beurt.

Functies

  • Alle minigames zijn speelbaar op de controllerknoppen
  • De strategie zal vloeiend zijn, afhankelijk van op welk bord je speelt
  • Je kunt het aantal beurten dat je speelt voor elk bord wijzigen voordat je begint
  • In de rechterbovenhoek van de minigame wordt de titel weergegeven waar het oorspronkelijk vandaan kwam
  • Rumble-controle is inbegrepen
  • Online spelen is inbegrepen
  • 100 minigames uit de catalogus

Mario Party Superstars wordt op 29 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch.