Nintendo verontschuldigt zich voor het tekort aan Ring Fit Adventure

Nintendo verontschuldigt zich voor het tekort aan Ring Fit Adventure

Nintendo heeft op hun officiële Japanse website een verklaring afgelegd over de tekorten aan Ring Fit Adventure die zich nog steeds voordoen in Japan.

Het bedrijf verontschuldigde zich bij klanten voor het veroorzaakte ongemak en de tekorten en beloofde dat ze de productie zullen opvoeren om aan de vraag te voldoen. De restocks zullen naar verwachting tegen het einde van het jaar worden geleverd aan retailers. Nintendo heeft klanten ook geadviseerd om met hun dichtstbijzijnde winkelier te praten voor meer informatie over nabestellingen en beschikbaarheid van voorraad.

Populair

Dit nieuws moet geen verrassing zijn, want Japan heeft de afgelopen weken te kampen gehad met Ring Fit Adventure-tekorten, hoewel de erkenning van Nintendo van de situatie iets nieuws is.

Anderzijds is My Nintendo Store Japan begonnen met het aanbieden van pre-orders voor Ring Fit Adventure zonder een Game Card, maar met een downloadcode.

De bundel wordt naar verwachting medio december 2019 verzonden.

Over Ring Fit Adventure

EMBARK OP EEN EPISCHE QUEST MET REAL-LIFE-TRAINING IN RING FIT-AVONTUUR VOOR NINTENDO-SWITCH!

In Ring Fit Adventure verkennen spelers een uitgebreide wereld en vechten ze onderweg tegen vijanden met behulp van levensechte fitnessoefeningen. De nieuwe Ring-Con- en beenriemaccessoires die bij de game worden geleverd, detecteren en meten de real-world bewegingen van de speler en veranderen deze in in-game acties, zoals joggen om je personage door de wereld te bewegen met behulp van de bijgevoegde beenriem, of de Ring-Con uitknijpen en die krachtoefening in een krachtige aanval veranderen. Door het spel dagelijks te spelen, trainen spelers regelmatig verschillende delen van hun lichaam. Met extra minispellen en trainingsroutines is Ring Fit Adventure een leuke ervaring voor spelers van verschillende niveaus en levensstijlen.

Ring Fit Adventure draait een typisch avonturenspel op zijn kop terwijl spelers hurken, drukken en zich een weg banen door uitdagingen die zijn ontworpen voor een breed scala aan lichaamstypes en niveaus van fitnesservaring. Om het spel te spelen, bevestigen spelers de Joy-Con-controllers van hun Nintendo Switch-systeem aan de meegeleverde accessoires – één aan de Ring-Con en één aan de beenriem. De beenriem is bevestigd aan het linkerbovenbeen van de speler, terwijl de Ring-Con in beide handen wordt vastgehouden. De Ring-Con is een flexibel elektronisch apparaat dat weerstand biedt en beschikt over een sensor die inspanning detecteert en op veranderingen reageert. Ring Fit Adventure kan worden aangepast aan het vaardigheidsniveau van de speler, dus zelfs als spelers geen ervaring hebben met fitness, kunnen ze de trainingsintensiteit aanpassen aan hun vermogen. Hierdoor kunnen ze elke dag doorgaan op een activiteitenniveau dat voor hen comfortabel is.

Producteigenschappen

“Nintendo denkt altijd aan nieuwe manieren om spelers te entertainen en nieuwe ervaringen te creëren”, zegt Kamon Yoshimura, directeur van Nintendo Australië. “Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch combineert fitness en gaming op een manier die spelers motiveert om plezier uit te oefenen en zich onder te dompelen in een reis waarbij ze naast het verhaal spelen en oefenen.”

De Adventure-modus: te zien in Ring Fit Adventure speelt zich af in een kleurrijke wereld waar avontuur en fitness elkaar ontmoeten. Om door meer dan 20 verschillende werelden in het spel te reizen, joggen spelers op hun plaats om vooruit te gaan, met behulp van de Ring-Con-accessoire om verschillende in-game acties uit te voeren, zoals springen, zweven in de lucht of een vlot besturen op een rivier . Onderweg verschijnen vijanden, klaar voor de strijd. Spelers kunnen aanvallen en verdedigen met behulp van meer dan 40 Fit Skills, dit zijn oefenbewegingen verdeeld in armen, buikspieren, benen en yogacategorieën. Het spel geeft spelers aanwijzingen over hoe de oefening correct moet worden uitgevoerd, met de juiste vorm en houding die meer schade toebrengen aan vijanden. Elke actie die de speler in het spel uitvoert, zal ervaring opdoen voor hun in-game karakter, met level-ups die statistieken stimuleren en nieuwe Fit Skills ontgrendelen die in de strijd kunnen worden gebruikt. De Adventure-modus is ontworpen als een natuurlijke manier om spelers te motiveren om regelmatig te blijven spelen en oefenen, door de gamewereld te vorderen en tegelijkertijd hun echte fitheid te verbeteren.

Quick Play-modus: buiten het hoofdavontuur is de Quick Play-modus een geweldige manier om in kortere bursts van Ring Fit Adventure te genieten, zodat spelers in en uit het spel kunnen springen. Hierdoor kan iedereen op verschillende manieren genieten van een snelle training, zoals om beurten met vrienden en familie in mini-games om te strijden om hoge scores. Minispellen bestrijken een breed scala aan activiteiten, van het breken van dozen met luchtstoten veroorzaakt door de Ring-Con tot het vormen van aardewerk door squats uit te voeren.

Andere modi: zoals Simple en Sets bieden extra manieren om te trainen. Met “Simple” kunnen spelers oefeningen kiezen waaraan ze willen werken en deze individueel uitvoeren. Hoge scores worden vastgelegd, zodat iedereen zijn persoonlijke topprestaties kan uitdagen. “Sets” bieden gekoppelde sequenties van verschillende oefeningen die zijn ontworpen rond een thema of een bepaald lichaamsdeel. Deze modus is een geweldige manier om je te richten op een spiergroep die de speler wil verbeteren, zoals benen, schouders, onderlichaam of kern. De game bevat zelfs een “Stille” modus voor mensen die in een bovenwoning wonen of niet veel lawaai willen maken. Door deze modus te activeren, worden jogging-achtige oefeningen verwisseld voor oefeningen die een beetje stiller zijn, waardoor spelers hun benen actief kunnen houden zonder een zware impact op de vloer.

Ad