Nintendo World Championships: NES Edition – Beleef retro gaming-glorie opnieuw

Nintendo World Championships: NES Edition – Beleef retro gaming-glorie opnieuw

Samenvatting:

Nintendo heeft de spannende release aangekondigd van Nintendo World Championships: NES Edition voor de Switch, met meer dan 150 speedrun-uitdagingen uit 13 klassieke NES-games. Spelers zullen op 18 juli 2024 uitkomen en kunnen kiezen tussen de Deluxe Physical Edition of de Special Edition (beschikbaar in Japan), elk boordevol exclusieve verzamelobjecten. De game biedt verschillende gameplay-modi, waaronder Speedrun-modus, Party-modus en World Championships-modus, waardoor spelers lokaal of wereldwijd kunnen strijden. Pre-orders zijn nu beschikbaar en bieden een kans om deze nostalgische game-ervaring veilig te stellen. Mis de kans niet om retro-gamingglorie opnieuw te beleven met Nintendo World Championships: NES Edition!


Nintendo World Championships: NES Edition

De recente aankondiging van Nintendo World Championships: NES Edition voor de Switch heeft voor opwinding gezorgd onder gameliefhebbers. Deze editie belooft de gloriedagen van retro-gaming terug te brengen met een verzameling van meer dan 150 speedrun-uitdagingen uit 13 klassieke NES-games.

video
play-rounded-fill
< /p>

Wat is inbegrepen

De Deluxe Physical Edition van Nintendo World Championships: NES Edition biedt een uitgebreid pakket voor verzamelaars en fans. Het bevat een fysieke kopie van de game, vijf verzamelpins, 13 kunstkaarten ter herdenking van elk van de aanbevolen NES-klassiekers, en een replica van het legendarische goudkleurige NES-gamepak.

Inhoud van de speciale editie (Japan)

In Japan hebben gamers de optie voor de Special Edition, die wordt geleverd met een fysieke kopie van de game, vijf verzamelpins, 13 kunstkaarten, een gratis Switch Online-proefversie en 2 Famicom-controllers voor een authentieke game-ervaring.< /p>

Gameplaymodi

Nintendo World Championships: NES Edition biedt verschillende gameplaymodi om tegemoet te komen aan verschillende voorkeuren en gamestijlen.

Speedrun-modus

In de Speedrun-modus kunnen spelers hun eigen beste tijden neerzetten en verbeteren, terwijl ze onderweg nieuwe uitdagingen en unieke in-game pins ontgrendelen.

Feestmodus

Maximaal acht spelers kunnen lokaal tegen elkaar strijden in de Party-modus, waardoor een sociaal element aan de game-ervaring wordt toegevoegd.

World Championships modus

Nintendo Switch Online-leden kunnen naar de World Championships modus gaan en hun beste tijden indienen in vijf wekelijks wisselende uitdagingen. Strijd om een ​​plek op het mondiale klassement en test je vaardigheden tegen spelers van over de hele wereld.

Hoe u dit kunt verkrijgen

Pre-orders voor Nintendo World Championships: NES Edition zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers. Beveilig uw exemplaar en zorg ervoor dat u deze nostalgische game-ervaring niet mist.

Beschikbaarheid en prijzen

De fysieke Deluxe Edition kost $ 59,99 adviesprijs, terwijl de digitale versie van de game beschikbaar is voor $ 29,99 adviesprijs. Daarnaast zijn er optionele Nintendo Entertainment System-controllers verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 59,99 voor betalende Nintendo Switch Online-leden.

Nostalgie en eerbetoon

Nintendo World Championships: NES Edition is een eerbetoon aan de onvergetelijke persoonlijke Nintendo Wereldkampioenschappen die in 1990, 2015 en 2017 werden gehouden. Het herdenkt deze gebeurtenissen met exclusieve verzamelobjecten en een selectie uitdagingen geïnspireerd op klassieke NES-titels.

Geschiedenis van de Nintendo World Championships

De Nintendo World Championships die in 1990, 2015 en 2017 werden gehouden, zijn iconische gebeurtenissen in de gamegeschiedenis. Deze competities brachten gamers van over de hele wereld samen om hun vaardigheden in klassieke Nintendo-spellen te demonstreren.

De Deluxe Physical Edition bevat verzamelpins, kunstkaarten en een replica van het goudkleurige NES-gamepak, dat doet denken aan het originele Nintendo World Championships-evenement uit 1990. Deze items dienen als aandenken aan de gamegeschiedenis en zijn perfect voor verzamelaars.

Conclusie

Nintendo World Championships: NES Edition biedt een ongeëvenaarde game-ervaring voor fans van klassieke NES-titels. Met zijn uitgebreide selectie speedrun-uitdagingen, nostalgische eerbetoon en exclusieve verzamelobjecten is het een must-have voor elke gameliefhebber. Pre-order nu om jouw exemplaar veilig te stellen en bereid je voor op een reis door de gamegeschiedenis!

Veelgestelde vragen
 • 1. Wat zijn de verschillen tussen de Deluxe Fysieke Editie en de Speciale Editie?
  • De Deluxe Physical Edition bevat een replica van een goudkleurige NES-gamecassette, terwijl de Special Edition in Japan wordt geleverd met een gratis Switch Online-proefversie en 2 Famicom-controllers.
 • 2. Kan ik Nintendo World Championships: NES Edition online spelen?
  • Ja, Nintendo Switch Online-leden kunnen strijden in de World Championships modus om hun beste tijden in te dienen en te strijden voor een plek op het mondiale klassement.
 • 3. Zijn er exclusieve uitdagingen voor Nintendo Switch Online-leden?
  • Ja, de World Championships modus biedt vijf wekelijkse uitdagingen, waardoor Nintendo Switch Online-leden wereldwijd kunnen strijden om topscores.
 • 4. Hoe kan ik het spel vooraf bestellen?
  • Je kunt Nintendo World Championships: NES Edition vooraf bestellen bij Best Buy, GameStop, Target en andere geselecteerde winkels.
 • 5. Kan ik Nintendo Entertainment System-controllers gebruiken met deze game?
  • Ja, optionele Nintendo Entertainment System-controllers zijn te koop en kunnen worden gebruikt voor een authentieke game-ervaring.