NintendoSoup – Final Fantasy I-VI Pixel Remaster Collection Engelse Pre-Order

NintendoSoup – Final Fantasy I-VI Pixel Remaster Collection Engelse Pre-Order

De Final Fantasy I-VI Pixel Remaster Collection Engelse fysieke editie voor Nintendo Switch kan nu internationaal worden gereserveerd via de NintendoSoup Shop, en klanten kunnen profiteren van gratis wereldwijde verzending en tracking voor hun aankopen. Deze editie heeft, in tegenstelling tot releases in andere landen, geen leeftijdsclassificaties op de doos; vandaar dat het de versie is die ideaal is voor verzamelaars.

Koppeling; https://nintendosoup.com/product /final-fantasy-i-vi-pixel-remaster-collection-english-physical-version-nintendo-switch/

Er zijn zes verschillende Final Fantasy-games opgenomen in de Final Fantasy I-VI Pixel Remaster Collection. Het is gepland voor debuut in het tweede kwartaal van 2023 en zal de Engelse taal ondersteunen. Vanwege het feit dat Square Enix de game nog niet in zijn officiële verpakking heeft getoond, is de boxart die op deze pagina wordt gepresenteerd slechts een vervanger.

De Final Fantasy I-VI Pixel Remaster-collectie

Deze langverwachte collectie wordt geleverd met de fysiek verpakte versie van FINAL FANTASY I-VI COLLECTION (voor PS4 of NSW), de Anniversary Edition GOODS BOX, die een set vinylplaten bevat met nieuw gearrangeerde gamemuziek, een speciaal samengesteld kunstboek met prachtige personage-pixelart, 8 gestileerde pixelart-personagefiguren en een bonus lenticulaire hoes voor het spelpakket, en het wordt ook geleverd met een bonus lenticulaire slee

Oude “FINAL FANTASY”-games zijn weer tot leven gewekt met behulp van levendige 2D-pixelbeelden en muziek die prachtig is herwerkt. De gebruikersinterface is bijgewerkt om de gameplay leuker te maken, en extra functies zoals een bestiarium, een kunstgalerie en een muziekspeler zorgen voor een diepere onderdompeling in de game-omgeving.

*Deze games zijn remasterversies die onlangs zijn gemaakt, maar zijn gebaseerd op de originele releases van de games. Een aantal van de wijzigingen en nieuwe functies die mogelijk in andere remakes van deze spellen voorkomen, zijn niet opgenomen in deze compilatie.

Graphics in zowel 2D als 3D die universeel zijn bijgewerkt, inclusief Kazuko Shibuya’s klassieke ontwerpen voor de FINAL FANTASY-personages, die de originele artiest van de game was en nog steeds een bijdrage levert aan het project. Een verbluffend herwerkte partituur die trouw blijft aan de FINAL FANTASY-esthetiek, allemaal onder het toeziend oog van de originele componist van de game, Nobuo Uematsu. Verbeterde gameplay met een eigentijdse gebruikersinterface, bijgewerkte keuzes voor automatische gevechten en meer! Duik in het universum van het spel met hulpmiddelen zoals de kunstgalerij, de muziekspeler en het bestiarium.

FINAL FANTASY

Aarde, vuur, water en wind… De vier kristallen bevatten niet langer het licht dat ooit van binnenuit gloeide. Door de Warriors of Light te zijn, kun je de planeet behouden en tegelijkertijd de kracht van de kristallen herstellen.

FINAL FANTASY 2

Tijdens het conflict tussen het Palamecische Rijk en het rebellenleger komen vier jongeren zonder ouders te zitten. Terwijl de groep nieuwe kennissen blijft maken, staan ​​hen zowel gelukkige als verschrikkelijke wendingen te wachten.

FINAL FANTASY 3

Wanneer de kracht van het licht op het punt staat te worden overschaduwd door de macht van de duisternis, zijn de enige mensen die de wereld kunnen redden de vier avonturiers die zijn geselecteerd door de kristallen. Kijk hier als je op zoek bent naar de FINAL FANTASY III 3D-remake.

FINAL FANTASY 4

Het Kingdom of Baron initieert vijandelijkheden tegen de naties die zich in zijn directe omgeving bevinden. Om Baron te bestrijden, werkt Cecil, de donkere ridder, samen met een verscheidenheid aan andere personages, waaronder Kain de dragonder, Rosa de witte tovenaar, Rydia de oproeper en anderen. Kijk hier als je op zoek bent naar de FINAL FANTASY IV 3D-remake.

FINAL FANTASY 5

De koning schiet de kristallen te hulp die het evenwicht van de wereld in FINAL FANTASY 5 handhaven, maar hij wordt nooit meer gezien. Een jonge man en zijn Chocobo voelen zich aangetrokken tot nieuwe metgezellen die de loop van hun leven zullen veranderen.

FINAL FANTASY 6

Na de Battle of the Magi werd magie nergens ter wereld meer beoefend. Na een periode van duizend jaar wordt een dame met onverklaarbare vermogens ontdekt.