NIS America; The Liar Princess en The Blind Prince komt in 2019

NIS America; The Liar Princess en The Blind Prince komt in 2019

NIS America heeft eindelijk onthuld wanneer we de charmante The Liar Princess and The Blind Prince in handen kunnen krijgen. Het komt naar Noord-Amerika in 2019 en vermoedelijk is het release window hetzelfde voor Europa.

NIS America heeft ook een gloednieuwe trailer uitgebracht voor de intrigerende The Liar Princess en The Blind Prince, die je hieronder kunt bekijken.

video
play-rounded-fill

Over The Liar Princess and the Blind Prince

The Liar Princess and the Blind Prince volgt het verhaal van twee eenzame harten bijeengebracht door een wederzijds misverstand. Daarin beheers je de wolf, getransformeerd in het mom van een prinses die de blinde prinsen door een gevaarlijk bos leidt op zoek naar een heks die in staat is om zijn gezichtsvermogen terug te geven.

Het bos is de thuisbasis van een aantal vijandige beesten die erop uit zijn je reis voortijdig te beëindigen, evenals gevaarlijke vallen die de prins in gevaar brengen. Verander in de wolf om je vijanden te sturen en de prins voorzichtig als een prinses te begeleiden om zijn veiligheid te verzekeren, op zoek naar een gelukkig einde.

Kijk je uit naar The Liar Princess en The Blind Prince op de Nintendo Switch?