No Man’s Sky – 7 Oktober 2022

No Man’s Sky – 7 Oktober 2022

De releasedatum van No Man’s Sky voor Nintendo Switch is bevestigd door Hello Games.

video
play-rounded-fill

De enorme, willekeurig gegenereerde ruimteavonturengame zal op 7 oktober 2022 beschikbaar zijn voor Switch, zowel digitaal als fysiek. Er is ook een nieuwe release-trailer voor de game uitgebracht, evenals een preview van de Nintendo Switch-versie van de game.

video
play-rounded-fill

Over No Man’s Sky

No Man’s Sky geeft je een melkwegstelsel om te verkennen, compleet met diverse planeten en levensvormen, evenals continu gevaar en actie, geïnspireerd door de opwinding en inventiviteit waar we dol op zijn in klassieke sciencefiction.

Elke ster in No Man’s Sky is het licht van een verre zon, elke ster draait om planeten die wemelen van het leven, en je kunt naar elk van hen reizen. Vlieg van de ruimte naar planetaire oppervlakken zonder laadschermen of beperkingen. In deze grenzeloze procedureel gecreëerde kosmos vind je locaties en dieren die andere gamers nog nooit hebben gezien – en misschien nooit meer zullen zien.

Ga op een ongelooflijke reis.

Er is een verleidelijke puls in het centrum van de melkweg die je meesleept op een zoektocht om de ware aard van het universum te ontdekken. Wanneer je echter wordt geconfronteerd met agressieve soorten en woeste piraten, zul je je realiseren dat de dood een prijs heeft, en je overleving zal worden bepaald door de keuzes die je maakt over hoe je je schip, wapen en pak verbetert.

Bepaal je eigen lot.

Je reis door No Man’s Sky is helemaal aan jou. Word je een krijger die op de zwakken jaagt en hun rijkdom steelt, of ga je achter piraten aan voor hun buit? Je kunt kracht winnen door de snelheid en bewapening van je schip te verbeteren.

Of bent u een handelaar? Vind rijke rijkdommen op vergeten planeten en exploiteer ze tegen elke prijs. Investeren in een grotere laadruimte zal zich goed uitbetalen.

Of misschien een ontdekkingsreiziger? Verken buiten de bekende grenzen om plaatsen en dingen te vinden die niemand ooit eerder heeft gezien. Upgrade je motoren om verder te springen en je pak om te overleven in giftige situaties die de nietsvermoedende zouden doden.

Deel uw ervaring.

Het universum is een levende, ademende entiteit. Handelskonvooien varen tussen sterren, facties vechten om territorium, piraten jagen op nietsvermoedende mensen en de politie is altijd op de uitkijk. Elke andere speler in het spel woont in hetzelfde sterrenstelsel en je kunt je bevindingen met anderen delen op een kaart die de bekende ruimte omspant. Misschien realiseer je je de gevolgen van hun daden en die van jezelf…