No Man’s Sky aangekondigd

No Man’s Sky aangekondigd

In de meest recente Nintendo Direct onthulde ontwikkelaar en uitgever Hello Games No Man’s Sky op Nintendo Switch, en gezien het controversiële survival-verkenningsspel voor het eerst werd gelanceerd in 2016, zal deze versie bijna vijf jaar duren ‘ aan upgrades. In de zomer van 2022 wordt No Man’s Sky uitgebracht voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over No Man’s Sky

In een onbeperkt willekeurig gecreëerde kosmos is No Man’s Sky een spel over verkenning en overleven.

No Man’s Sky is een ruimteverkenningsspel dat is geïnspireerd op het avontuur en de creativiteit waar we dol op zijn in klassieke sciencefiction. Het geeft je een melkwegstelsel om te verkennen, compleet met verschillende planeten en levensvormen, evenals voortdurend gevaar en actie.

Elke ster aan No Man’s Sky is het licht van een verre zon, elke ster draait om planeten die wemelen van het leven, en je kunt ze allemaal bezoeken. Er zijn geen laadschermen of beperkingen wanneer u van de ruimte naar planetaire oppervlakken reist. Je vindt locaties en dieren die geen enkele andere speler eerder heeft gezien – en misschien nooit meer zal zien – in deze grenzeloze procedureel gecreëerde kosmos.

Zeil uit op een reis van je leven.

Er is een verleidelijke puls in de kern van de melkweg die je lokt op een reis om de ware aard van het universum te ontdekken. Als je het echter opneemt tegen vijandige soorten en meedogenloze piraten, zul je begrijpen dat de dood een prijs heeft, en je vermogen om te overleven wordt bepaald door de upgrades die je aanbrengt aan je schip, wapen en pak.</p >

Bepaal je eigen lot.

Jij hebt de leiding over je reis door No Man’s Sky. Word jij een krijger die op de zwakken jaagt en hun rijkdom steelt, of een piraat die op piraten jaagt voor hun buit? Als je de snelheid en bewapening van je schip verbetert, krijg je meer kracht.

Of wil je handelaar worden? Vind waardevolle grondstoffen op verlaten planeten en verkoop ze tegen de hoogst mogelijke prijs. Investeren in een grotere laadcapaciteit werpt zijn vruchten af.

Of misschien een ontdekkingsreiziger? Ontdek plaatsen en dingen die niemand ooit eerder heeft gezien door over de erkende grens te gaan. Upgrade je motoren om verder te springen en je pak om te overleven in giftige situaties waarin de nietsvermoedende zou omkomen.

Vertel ons over uw ervaring.

Het universum is een levende, ademende entiteit. Handelskonvooien varen tussen sterren, facties strijden om territorium, piraten jagen op nietsvermoedende mensen en de politie is altijd op de uitkijk. Elke andere speler in het spel komt uit hetzelfde sterrenstelsel en je kunt ervoor kiezen om je bevindingen met anderen te delen op een kaart die zich door de bekende ruimte uitstrekt. Misschien kun je de gevolgen van hun daden zien, evenals die van jezelf…

Ad