No Man’s Sky – gelekte footage

No Man’s Sky – gelekte footage

No Man’s Sky is een ambitieuze game die iedereen goed wil zien op de Nintendo Switch. De originele game, die in 2016 uitkwam, draaide destijds niet zo goed op de PlayStation 4. Dit kwam omdat het zo’n groot spel was, waardoor spelers de kans kregen om honderden procedureel gecreëerde planeten vol gevaarlijke gevaren en interessante levensvormen te verkennen terwijl ze op zoek waren naar en het verzamelen van middelen. No Man’s Sky voor Nintendo Switch komt uit op 7 oktober en beelden van de game zijn al online geplaatst.

Over No Man’s Sky

No Man’s Sky is een game waarmee je een melkwegstelsel vol unieke planeten en levensvormen kunt verkennen, evenals constant gevaar en actie. Het werd geïnspireerd door het avontuur en de creativiteit waar we van houden in klassieke sciencefiction.

In No Man’s Sky is elke ster het licht van een verre zon, en elke ster heeft planeten met leven die eromheen draaien. Je kunt naar elk van hen gaan die je wilt. Je kunt soepel van de verre ruimte naar het oppervlak van een planeet vliegen en er zijn geen laadschermen of limieten. In dit oneindige procedureel gegenereerde universum vind je plaatsen en wezens die geen enkele andere speler eerder heeft gezien, en misschien nooit meer zal zien.

Begin een epische reis

In het centrum van de melkweg is er een onweerstaanbare puls die je meesleurt op een reis om erachter te komen hoe de kosmos er echt uitziet. Maar als je te maken krijgt met gevaarlijke wezens en piraten, weet je dat de dood een prijs heeft, en je overleving hangt af van hoe je ervoor kiest om je schip, wapen en pak te verbeteren.

Vind je eigen pad in het leven.

Jij bepaalt waar je heen gaat in No Man’s Sky. Word je een vechter die op de zwakken jaagt en hun geld steelt, of word je een piratenjager die piraten vermoordt voor hun geld? Je kunt kracht krijgen als je je schip sneller maakt en het betere wapens geeft.

Of een handelaar? Vind werelden met veel nuttige bronnen en verkoop ze voor het meeste geld. Investeren in meer laadruimte zal zijn vruchten afwerpen.

Of misschien een ontdekkingsreiziger? Ga voorbij de bekende grens en vind plaatsen en dingen die niemand ooit eerder heeft gezien. Je kunt je motoren verbeteren om verder te springen, en je kunt je pak versterken om in leven te blijven in gevaarlijke omgevingen die iemand zouden doden die niet voorbereid was.

Deel je reis

De melkweg is een plek vol leven. Handelskonvooien bewegen tussen sterren, groepen vechten over land, piraten zoeken naar mensen die niet opletten en de politie kijkt altijd toe. Elke speler woont in hetzelfde sterrenstelsel en je kunt je ontdekkingen met ze delen op een kaart die de hele bekende ruimte beslaat als je dat wilt. Misschien zie je de resultaten van wat zij deden en wat jij deed…

Ad