No Man’s Sky – Launch trailer

No Man’s Sky – Launch trailer

No Man’s Sky is uitgebracht voor Nintendo Switch en om het evenement te herdenken, heeft Nintendo een korte introductievideo uitgebracht die fans een snelle blik geeft op de gameplay van de verschillende Nintendo Switch-modellen.

video
play-rounded-fill

Over No Man’s Sky

No Man’s Sky biedt je een melkwegstelsel om te verkennen, vol ongewone planeten en levensvormen, voortdurend gevaar en actie. Het werd geïnspireerd door het avontuur en de inventiviteit waar we dol op zijn in klassieke sciencefiction.

Elke ster in No Man’s Sky is de weerspiegeling van een verre zon, en je kunt naar een van zijn planeten gaan om leven te vinden. Zonder schermen of beperkingen te laden, glijd je moeiteloos van een planetair oppervlak naar een locatie in de verre ruimte. Je vindt locaties en dieren in deze grenzeloze, willekeurig gecreëerde kosmos die geen enkele andere speler ooit eerder heeft gezien en misschien nooit meer zal zien.

Ga op een heroïsche reis.

Je wordt naar het centrum van de melkweg getrokken door een verleidelijke puls om de ware aard van het universum te ontdekken. U zult zich er echter van bewust zijn dat de dood een prijs heeft, en uw overlevingskansen zullen afhangen van de beslissingen die u neemt over de upgrades die u maakt aan uw ruimtevaartuig, uw wapen en uw pak.

Bepaal je eigen lot.

Je bepaalt zelf hoe je wilt reizen in No Man’s Sky. Wat voor soort krijger ben jij – iemand die op de hulpelozen jaagt en hun rijkdom plundert, of iemand die piraten doodt voor hun buit? Als je de snelheid en vuurkracht van je ruimtevaartuig verhoogt, is de kracht van jou.

Of als belegger?

Ontdek overvloedige rijkdommen op verlaten planeten en benut ze vervolgens ten volle. Meer laadvermogen is een investering die zich goed zal terugbetalen.

Of misschien een reiziger? Verken gebieden en dingen die niemand ooit eerder heeft gezien door je buiten de erkende grens te wagen. Versterk je pak om te overleven in giftige situaties die de nietsvermoedende zouden doden en upgrade je motoren om verder te springen.

Vertel over je reizen

Het universum is een dynamische, ademende omgeving. Handelskonvooien verplaatsen zich tussen sterren, groepen vechten om de controle over de regio, piraten jagen op nietsvermoedende mensen en de autoriteiten zijn altijd op hun hoede. Je hebt de mogelijkheid om je bevindingen met andere spelers te delen op een kaart die de bekende ruimte omspant, terwijl ze allemaal in hetzelfde sterrenstelsel als jij wonen. Misschien ben je getuige van zowel je eigen effecten als die van hun acties.

No Man’s Sky is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop in zowel fysieke als digitale formaten.