No Man’s Sky Orbital Update: Ontdek wat er nieuw is in versie 4.6

No Man’s Sky Orbital Update: Ontdek wat er nieuw is in versie 4.6

Samenvatting:

Duik in het meeslepende universum van No Man’s Sky met de Orbital-update, versie 4.6. Hello Games introduceert aanzienlijke verbeteringen en oplossingen, van het reviseren van ruimtestations tot het uitbreiden van vlootmissies en het aanpassen van ruimteschepen. Verken het sterrenstelsel als nooit tevoren met verbeterde handels-, reputatie- en gilde-interacties. Maak je klaar voor een avontuur vol verkenning, aanpassing en spannende gameplay in No Man’s Sky.


Orbital-update: wat is er nieuw in versie 4.6

De Orbital-update, versie 4.6, markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van No Man’s Sky. Hello Games introduceert een reeks nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen om de ervaringen van spelers in het enorme universum te verrijken.

video
play-rounded-fill

Revisie ruimtestations

De ruimtestations in No Man’s Sky krijgen een complete revisie in de Orbital-update. De buitenkant van het ruimtestation beschikt nu over een verscheidenheid aan procedureel gegenereerde vormen en kleuren, wat een visueel verbluffende ervaring biedt. Interieurontwerpen worden ook procedureel gegenereerd, met verbeterde verlichting en visuele variatie. Bovendien weerspiegelen de stationsinterieurs nu de race van de lokale systeemautoriteiten, wat diepte toevoegt aan de kennis van het spel. Spelers zullen vernieuwde ruimtestationhandelaren en interacties tegenkomen, wat een frisse en meeslepende ervaring oplevert.

Verbeteringen van vlootmissies

Vlootmissies ondergaan aanzienlijke verbeteringen in de Orbital-update. Terwijl ze op expeditie zijn, kunnen fregatten nu met spelers communiceren via de ruimteschipcommunicator of de vlootcommandoterminal op het vrachtschip. Vlootcommandanten kunnen spelersadvies inwinnen of directe hulp vragen, wat mogelijkheden biedt voor spelersbetrokkenheid en besluitvorming. De uitkomst en beloningen voor vlootmissies zijn rechtstreeks afhankelijk van de beslissingen en acties van de speler, wat diepte toevoegt aan de gameplay-ervaring. Bovendien worden tekstproblemen bij fregatinteracties aangepakt, waardoor een soepelere en meer meeslepende ervaring wordt gegarandeerd.

Aanpassing van het ruimteschip

Met de introductie van de Starship Fabricator krijgen spelers de mogelijkheid om hun eigen aangepaste gevechts-, vervoerder- of ontdekkingsruimteschip te bouwen. Door schepen te redden kunnen spelers zich richten op specifieke beelden, zoals vleugels of stuwraketten, die vervolgens kunnen worden gecombineerd om een ​​gloednieuw schip te creëren. Bovendien kunnen spelers ruimteschipreactoren kopen bij verkopers van ruimtestationtechnologie om de statistieken en klasse van hun nieuwe ruimteschip te bepalen. De fabrikant biedt ook een selectie unieke kleur- en verfstijlen, waardoor gepersonaliseerde aanpassingsmogelijkheden mogelijk zijn.

Gebruikersinterface-updates

De Orbital-update brengt verbeteringen aan de gebruikersinterface, waardoor de visuele helderheid en navigatie worden verbeterd. Splash- en modusselectieschermen krijgen een visuele revisie, waardoor spelers een frisse en moderne interface krijgen. De optieschermen zijn aangepast voor visuele duidelijkheid, waardoor spelers gemakkelijker door de instellingen kunnen navigeren. In-game patch-opmerkingen krijgen ook een visuele upgrade, zodat spelers op de hoogte blijven van de laatste wijzigingen en toevoegingen. Bovendien zijn de knoppen op verschillende UI-pagina’s opnieuw vormgegeven voor een betere esthetiek en bruikbaarheid.

Handel, reputatie en gilden

Verkopers van ruimtestationtechnologie bieden nu een breder scala aan upgrades, met meer hoogwaardige modules beschikbaar. Spelers kunnen genieten van een prijskorting op basis van hun positie bij de factie, wat positieve interacties en reputatieopbouw stimuleert. De Economy Scanner van het ruimteschip kan nu worden geactiveerd vanuit de scheepsinventaris of het snelmenu, waardoor spelers handelspieken in de buurt kunnen detecteren en kunnen profiteren van in de tijd beperkte evenementen die hogere winstmarges bieden. Bovendien bieden gildegezanten voor Merchants, Mercenaries en Explorers Guilds nu een ruime keuze aan items aan hun leden, waarbij de geschiktheid gebaseerd is op de status van de speler bij de gilde. Overwonnen piratenruimteschepen leveren nu Pirate Transponders op, die kunnen worden gedoneerd aan de Mercenaries Guild voor een boost in status, wat de spelersbetrokkenheid en interactie met gilden verder stimuleert.

Uitbreiding van basisonderdelen

De Orbital-update introduceert een groot aantal nieuwe basisonderdelen, waardoor spelers hun basis kunnen uitbreiden met decoratieve elementen die zijn geïnspireerd op ruimtestationontwerpen. Spelers kunnen deze onderdelen onderzoeken met geborgen gegevens op de bouwonderzoeksterminal op de Space Anomaly, waardoor de aanpassingsmogelijkheden voor hun bases worden verbeterd. Bugfixes met betrekking tot basisonderdelen en prestatie-optimalisaties zorgen voor een soepelere bouwervaring voor spelers.

Conclusie

De Orbital-update voor No Man’s Sky introduceert een schat aan nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen, waardoor de gameplay-ervaring voor spelers wordt verrijkt. Van gereviseerde ruimtestations tot uitgebreide vlootmissies en aanpassingsmogelijkheden voor ruimteschepen: spelers kunnen aan een meeslepende reis door het universum beginnen. Verbeterde handels-, reputatie- en gilde-interacties bieden nieuwe mogelijkheden voor verkenning en betrokkenheid. Met bugfixes en prestatie-optimalisaties tilt de Orbital-update No Man’s Sky naar nieuwe hoogten, waardoor een boeiende ervaring wordt gegarandeerd voor zowel nieuwe als doorgewinterde spelers.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Orbital-update?
  • De Orbital-update voor No Man’s Sky brengt een overvloed aan nieuwe functies en verbeteringen met zich mee. Het omvat een volledige revisie van ruimtestations, waardoor procedureel gegenereerde exterieurs en interieurs mogelijk zijn, vernieuwde ontwerpen die de race van de lokale systeemautoriteiten weerspiegelen, en verbeteringen aan de verlichting en visuele variatie. Daarnaast introduceert de update verbeteringen aan vlootmissies, interactieve expedities met directe impact op de speler, en verbeteringen in het aanpassen van ruimteschepen, gebruikersinterface, handel, reputatie, gilde-interacties en uitbreiding van basisonderdelen.
 • 2. Hoe werken vlootmissies in No Man’s Sky?
  • Vlootmissies in No Man’s Sky zijn verbeterd in de Orbital-update. Terwijl ze op expeditie zijn, kunnen fregatten nu naar huis bellen via de ruimteschipcommunicator of de vlootcommandoterminal op uw vrachtschip. De vlootcommandant kan uw advies inwinnen bij het omgaan met een lastige situatie of om directe hulp vragen. Spelersbeslissingen op deze momenten of inspanningen om de vloot te helpen, hebben een directe invloed op de uitkomst en beloningen voor vlootmissies.
 • 3. Kunnen spelers hun ruimteschepen aanpassen in de update?
  • Ja, de Orbital-update introduceert aanpassingsopties voor ruimteschepen via de Starship Fabricator. Spelers kunnen hun eigen aangepaste gevechts-, vervoerder- of ontdekkingsruimteschip bouwen. Door een schip te redden, kun je nu specifieke beelden targeten, zoals het terugwinnen van vleugels of boegschroefarrays. Het kopen van ruimteschipreactoren bij verkopers van ruimtestationtechnologie bepaalt de statistieken en klasse van het nieuwe ruimteschip. Bovendien kunnen spelers unieke kleuren en verfstijlen kiezen voor hun nieuwe schip.
 • 4. Welke verbeteringen zijn er aangebracht in de gebruikersinterface?
  • De gebruikersinterface in No Man’s Sky ontvangt verschillende updates in de Orbital-update. Dit omvat een visuele revisie van splash- en modusselectieschermen, verbeteringen in de weergave van opties en patch-notities, en aanpassingen in UI-knoppen en helderheid van interactie. Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht aan markeringen voor missielocaties en het maken van markeringen voor missiegebeurtenissen, waardoor de algehele gebruikerservaring en navigatie worden verbeterd.
 • 5. Zijn er bugfixes opgelost in de Orbital-update?
  • Ja, de Orbital-update verhelpt verschillende bugfixes en prestatieverbeteringen. Deze omvatten oplossingen voor visuele problemen met hologrammen op de Multi-Tool-bergingsterminal, verkeerd uitgelijnde shuttlevleugels, langzame deuropeningen, geheugenlekken gerelateerd aan het genereren en streamen van texturen, connectiviteitsproblemen met meerdere spelers op Xbox en diverse andere problemen die de gameplay, gebruikersinterface en prestaties beïnvloeden . Over het geheel genomen is de update bedoeld om spelers een soepelere en leukere game-ervaring te bieden.