No Man’s Sky Waypoint (versie 4.0) update

No Man’s Sky Waypoint (versie 4.0) update

Dagen na de release van de game op het Nintendo-systeem, hebben gamers van No Man’s Sky op de Nintendo Switch nu toegang tot de nieuwe versie 4.0-update die bekend staat als Waypoint.

‘Een opknapbeurt van ontwerp en balans, inclusief inventarissen, mijlpalen, catalogiseren en gametypes’ maakt deel uit van de upgrade. Er zijn ook “honderden favoriete verbeteringen van de kwaliteit van leven van de gemeenschap, zowel groot als micro”, aldus het rapport. We hebben gehoord dat touchscreen-gebruik nu beschikbaar is, wat een ander voordeel is voor Nintendo Switch-gebruikers.

video
play-rounded-fill

De vernieuwing van de inventaris is besproken door Hello Games. In de toekomst zal er een aanzienlijke verhoging van het niveauplafond zijn voor individuen, schepen en wapens. Gevechten, knutselen, overleven en besturing zijn nu allemaal beschikbaar.

De ontspannen modus, die de nadruk legt op het verkennen van de sandbox, is een andere functie. Terugkerende gamers zullen ook een samenvatting van hun doelstellingen en voortgang ontdekken op een informatiepagina.

Een nieuw mijlpaalsysteem, nieuwe verzamelobjecten en verbeterd missiemateriaal met langetermijndoelstellingen en uitdagingen ronden het pakket af.

No Man’s Sky versie 4.0 Waypoint upgrade samenvatting

  • Verhoging niveaulimiet, ontspannen modus, gereviseerde inventarissen, opnieuw ontworpen gebruikersinterface en verbeterde missies.
  • Modulaire spelmodus
  • Informatieportaal; nieuw mijlpaalsysteem; verhoogde moeilijkheidsgraad
  • – Verbeterd knutselen
  • Nieuwe verzamelobjecten – Commerce Shuttle

Over No Man’s Sky

No Man’s Sky biedt je een melkwegstelsel om te verkennen, vol ongewone planeten en levensvormen, voortdurend gevaar en actie. Het werd geïnspireerd door het avontuur en de inventiviteit waar we dol op zijn in klassieke sciencefiction.

Elke ster in No Man’s Sky is de weerspiegeling van een verre zon, en je kunt naar een van zijn planeten gaan om leven te vinden. Zonder schermen of beperkingen te laden, glijd je moeiteloos van een planetair oppervlak naar een locatie in de verre ruimte. Je vindt locaties en dieren in deze grenzeloze, willekeurig gecreëerde kosmos die geen enkele andere speler ooit eerder heeft gezien en misschien nooit meer zal zien.

Ga op een heroïsche reis.

Je wordt naar het centrum van de melkweg getrokken door een verleidelijke puls om de ware aard van het universum te ontdekken. U zult zich er echter van bewust zijn dat de dood een prijs heeft, en uw overlevingskansen zullen afhangen van de beslissingen die u neemt over de upgrades die u aan uw ruimtevaartuig, uw wapen en uw pak maakt.

Op Nintendo Switch is No Man’s Sky nu beschikbaar.