No More Heroes 3 – Alien Superheroes? trailer

No More Heroes 3 – Alien Superheroes? trailer

Nintendo, Suda51 en Grasshopper Manufacture voeren de promoties op voor No More Heroes 3 op de Nintendo Switch voorafgaand aan de release van de game later deze maand.

De nieuwste No More Heroes-trailer laat je kennismaken met de verschillende Alien-bazen die deel uitmaken van de Galactische Superheldenranglijst waarmee Travis op zijn reis te maken krijgt. De game ziet er net zo maf uit als zijn voorgangers, misschien nog wel meer!

1 otaku-moordenaar versus 10 buitenaardse superheldenBekijk de nieuwste #NoMoreHeroes 3-trailer om te zien wat de Galactic Superhero Rankings in petto heeft voor Travis Touchdown.

video

Video Url; https://youtu.be/uXjPoYI3hh4 

Over No More Heroes 3

Om door de gelederen te stijgen, moet je de meest dodelijke moordenaars van de melkweg één voor één uitschakelen in gerangschikte wedstrijden. Gebruik je vertrouwde Beam Katana om je een weg te banen door de goons en grunts die tussen jou en je doelwit staan.

Laat de knoppen los, ontketen een vlaag van Beam Katana-aanvallen en grijp vijanden aan met geweldige worsteltechnieken, of pak je Joy-Con om jezelf onder te dompelen in de actie met bevredigende bewegingsbedieningen.

Domineer met vaardigheid

Er is geen tekort aan handlangers om te sturen, dus activeer een verscheidenheid aan strategische vaardigheden met de Death Glove – overstel ze met een stortvloed van explosieve projectielen, vertraag hun aanvallen of laat ze vliegen! Pas de Death Glove aan door verschillende chipcombinaties uit te proberen om de beste pasvorm te vinden.

Doe het bijzonder goed in gevechten om de Slash Reel een draai te geven en te zien welke nieuwe hel je op je vijanden kunt ontketenen. Moe!

Ga naar de jackpot om Full Armor Travis, een hyperkrachtig mecha-pak, in gevechten te activeren. Super moe!

Dingen staan ​​op het punt heel snel funky te worden!

Een van Prince FU’s opgefokte maatjes wacht op je aan het einde van elke klassementsmatch, maar wees gewaarschuwd: deze aliens hebben een paar gekke trucs in petto! Alles is een spel in deze baasgevechten, dus wees voorbereid om buiten de gebaande paden te denken om deze ruimte-indringers te slim af te zijn.

No More Heroes 3 wordt op 27 augustus exclusief gelanceerd voor de Nintendo Switch.

Ad