No More Heroes 3 – F*ckhead trailer

No More Heroes 3 – F*ckhead trailer

Grasshopper Manufacture heeft de “echte” versie van hun No More Heroes 3 E3 2019 trailer geüpload. Echt als in ongecensureerd.

video
play-rounded-fill

Over No More Heroes 3

Deze nieuwste genummerde inzending in de cult-klassieke actie-avonturenreeks komt bijna een decennium na “No More Heroes 2: Desperate Struggle”, die in 2010 op de Wii werd gelanceerd.

Een spinoff genaamd “Travis Strikes Again: No More Heroes” kwam eerder dit jaar op de Nintendo Switch, PC en PlayStation 4 uit. Het is een belangrijke afwijking van de rest van de franchise. Het gebruikt een top-down perspectief en de gameplay richt zich op retro geïnspireerde minigames.

Destijds zei maker Goichi Suda (die vaak langs “Suda51” gaat) dat als “Travis Strikes Again” commercieel succesvol was, dit zou kunnen leiden tot een derde deel.

Ik heb al een gecomponeerde schets voor ‘No More Heroes 3’ in mijn hoofd, en ik wil dat het veel epischer is dan de vorige genummerde delen in de serie, met betrekking tot Travis en zijn strijd tegen de nieuwe huurmoordenaars. Daarom voelde het alsof Travis een soort van omweg nodig had, om een ​​beetje bij te dragen aan zijn groei, waardoor hij een kans kreeg om een ​​beetje te groeien voor zijn volgende grote gevecht in een genummerd spel.

Ik heb het gevoel dat ‘Travis Strikes Again’ echt een integraal onderdeel is van de serie en ik wil dat deze genummerde delen tegelijk worden verbonden, dus ik hoop dat mensen het daarom zullen ondersteunen.

No More Heroes 3 lanceert 2020 voor Nintendo Switch.