No More Heroes 3 komt augustus 2021

No More Heroes 3 komt augustus 2021

De volgende game in de No More Heroes-serie heeft eindelijk een releasedatum als No More Heroes 3, die exclusief is voor de Nintendo Switch en komt op 27 augustus.

Het is geweldig om eindelijk een releasedatum te hebben voor het nieuwe item in de serie log running die weer op de Wii begon.

Het intergalactische toernooi voor de ranglijst van superhelden is bijna hier!

Grijp je Beam Katana en bereid je voor op een wilde rit wanneer No More Heroes III op 27 augustus uitkomt voor de Nintendo Switch!

video
play-rounded-fill

Over No More Heroes 3

Travis Touchdown keert terug naar Santa Destroy na een afwezigheid van tien jaar. Daar vindt hij een enorme kunstmatige eilandmetropool die in de zee drijft, en een mysterieus vliegend object dat hoog boven zweeft. Tegen wat voor gekke gevaarlijke huurmoordenaars zal Travis het deze keer opnemen ?!

Vecht je een weg naar de top van de Galactic Superhero Rankings!

De legendarische huurmoordenaar Travis Touchdown maakt zijn glorieuze terugkeer naar de Madness!

Onze held, Travis Touchdown, moet de top van de Galactic Superhero Rankings halen om te voorkomen dat de kwaadaardige Prince FU en zijn tien buitenaardse huurmoordenaars de aarde overnemen.

Verdien geld om deel te nemen aan gerangschikte gevechten!

Om elke volgende gerangschikte strijd aan te gaan, moet je een behoorlijk hoog bedrag betalen. Travis moet verschillende missies in de stad uitvoeren om het geld te verdienen dat hij nodig heeft om te vechten. Een uitnodiging voor het volgende gevecht wordt verzonden zodra de vereiste kosten zijn overgemaakt via een geldautomaat.

Gebruik je vaardigheden om tegenstanders te domineren!

Geniet van nog meer hardcore slash-’em-up-actie dan ooit tevoren terwijl je de intuïtieve bediening van de Joy-Con gebruikt om Travis Touchdown’s vertrouwde Beam Katana te gebruiken, samen met een hele reeks professionele worsteltechnieken!

Travis, die voor het eerst in de serie te zien is, kan nu zijn Death Glove gebruiken om een ​​verscheidenheid aan vaardigheden te activeren, waardoor meer strategische gevechten mogelijk zijn. Bovendien kun je nu de nieuwe Skill Tree aanpassen en verschillende Death Glove Chip-combinaties uitproberen om de speelstijl te vinden die het beste bij je past.

Het is de Galaxy vs. the Hood in een volledige oorlog bij volmacht.

Ad