No More Heroes 3 – Leeftijdsbeperkte overzichtstrailer

No More Heroes 3 – Leeftijdsbeperkte overzichtstrailer

No More Heroes 3 heeft een nieuwe trailer ontvangen over de cast van de aankomende inzending in de No More Heroes-serie. En het is niet voor alle doelgroepen.

Nintendo heeft een trailer gedeeld voor de No More Heroes 3 die eigenlijk een leeftijdsbeperking heeft gezien de inhoud voor volwassenen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de hoeveelheid taal en bloed van volwassenen die tijdens de trailer wordt getoond.

No More Heroes 3 – Niet voor alle leeftijden

Je kunt de trailer bekijken via de onderstaande link, maar je kunt hem alleen rechtstreeks op YouTube bekijken; https://youtu.be/d4jyB9jNamo

Vecht je een weg naar de top van de Galactic Superhero Rankings wanneer de legendarische huurmoordenaar Travis Touchdown zijn glorieuze terugkeer maakt naar de Madness wanneer No More Heroes 3 op 27 augustus 2021 voor de Nintendo Switch verschijnt!

De trailer geeft een samenvatting van de serie tot nu toe voor spelers die No More Heroes 1 en 2 hebben gemist. Het behandelt ook de kritische ontvangst die “Travis Strikes Back” ontving bij de release op een hilarische manier.

Over No More Heroes 3

De game staat nog steeds vermeld als Beoordeling in behandeling in de NA eShop, maar het zal interessant zijn om te zien hoe volwassen de beoordeling is, gezien de leeftijdsbeperking van deze trailer en de internationale beoordeling.

Vecht je een weg naar de top in de HD-remaster van ieders favoriete assassin-actiegame!

Na op de 11e plaats te zijn gestaan ​​in de United Assassins Association, stelt Travis Touchdown zijn vertrouwde straalkatana op de proef terwijl hij het opneemt tegen ‘s werelds top 10 huurmoordenaars in een dodelijke strijd.

Het is een lange weg naar de top, maar deze volledig Amerikaanse otaku stopt pas als hij de beste huurmoordenaar is, schat!

  • Verbrand rubber door de kuststad Santa Destroy op de motor van Travis, de Schpeltiger!
  • Ontgrendel een verwoestend arsenaal aan pro-worstelbewegingen – van Power Bombs tot Brain Busters.
  • Ontketen de krachtige Dark Side om de concurrentie neer te halen en te laten zien wie de baas is!