No More Heroes 3 – Uitgesteld richting 2021

No More Heroes 3 – Uitgesteld richting 2021

Suda51, de directeur van No More Heroes 3, kondigde aan dat de game is uitgesteld tot 2021.

Het nieuws werd gedeeld via het officiële Twitter-account van Suda51, waar hij uitlegde dat het team niet langer in staat zal zijn om de oorspronkelijke releaseperiode van 2020 te halen vanwege uitdagingen veroorzaakt door de aanhoudende COVID-19 coronavirus pandemie.

Ze zullen in plaats daarvan fotograferen voor een releasedatum voor 2021 om prioriteit te geven aan het leveren van een kwaliteitservaring.

Volledige verklaring van Suda51

Dit is Goichi Suda van Grasshopper Manufacture, met een aankondiging over het uitstel van de release van No More Heroes 3.

Als we de reacties van fans op sociale media lezen, weten we dat 2020 voor velen van jullie een erg moeilijke periode is geweest. Aan iedereen die heeft gewacht op meer nieuws en bevestiging van de releasedatum sinds de onthulling van de trailer voor No More Heroes op TGA eind 2019, wil ik mijn oprechte excuses aanbieden.

Alle medewerkers van Grasshopper hebben zo hard mogelijk gewerkt aan de ontwikkeling van het spel in de hoop het in 2020 uit te brengen, maar de effecten van de COVID-19-pandemie zijn helaas een echte klap voor ons schema gebleken, waardoor onvoorziene vertragingen in de ontwikkeling. Nu we erin geslaagd zijn om weer op de been te komen met ontwikkeling, hebben we besloten om ons te concentreren op kwaliteit, en daarom de definitieve releasedatum te verlengen.

Nogmaals zeer sorry. We hopen dat iedereen die geduldig op No More Heroes 3 heeft gewacht, deze beslissing kan begrijpen en accepteren, en we zullen alles in het werk blijven stellen om de titel te ontwikkelen terwijl we schieten voor een releasedatum voor 2021.

Ander en hopelijk beter nieuws: we zijn buitengewoon verheugd aan te kondigen dat Darick Robertson – van The Boys-faam, en van wie ik persoonlijk een grote fan ben – zich bij het project zal voegen om illustraties voor het spel te leveren. We zullen enkele originele illustraties plaatsen, dus bekijk ze zeker eens. Blijf op de hoogte voor belangrijke kunst van Darick zelf, evenals verdere aankondigingen en nieuws over No More Heroes 3.

Ad