No More Heroes en No More Heroes 2: Desperate Struggle fysieke edities onthuld

No More Heroes en No More Heroes 2: Desperate Struggle fysieke edities onthuld

Limited Run Games heeft onlangs onthuld dat No More Heroes en No More Heroes 2: Desperate Struggle de volgende exclusieve fysieke releases van Nintendo Switch zullen zijn.

Pre-orders voor beide titels beginnen op 12 maart 2021 (10:00 ET) voor $ 34,99 per stuk, en ze zullen het hoesontwerp bevatten zoals hierboven te zien is.

No More Heroes – Collector’s Edition-bundels

Naast deze releases in de standaardeditie onthulde Limited Run Games ook Collector’s Edition-bundels ter waarde van $ 69,99 voor beide games.

Elke Collector’s Edition bevat de game, een soundtrack-cd, SteelBook-hoes, een interview achter de schermen, een kunstboek en een poster. Beide Collector’s Editions hebben kunstwerken en stekels die naast elkaar kunnen worden geplaatst om een ​​groter beeld te voltooien.

Ten slotte zullen degenen die beide Collector’s Edition voor $ 139,99 pakken, ook een exclusieve Replica Santa Destroy-vlag ontvangen.

Al deze edities / bundels blijven vier weken open als pre-order tot 11 april 2021, dus voor die tijd hoef je je niet te haasten om een ​​exemplaar te bemachtigen.