No More Heroes III – 1 dag Countdown met Jess Baptiste VI/FU

No More Heroes III – 1 dag Countdown met Jess Baptiste VI/FU

Marvelous Games gingen verder met aftellen naar de release van No More Heroes III en deelden verschillende videoclips met betrekking tot de game. Deze video markeert 1 dag vanaf de release van de game en richt zich op Jess Baptist VI AKA FU, de belangrijkste schurk van de game.

video
play-rounded-fill

Over Jess Baptiste VI/FU

Jess Baptiste VI, beter bekend als FU, is een prins, de opperste leider van het Galactische Superheldenkorps, nr. 1 in de Galactische Superheldenranglijst en is de belangrijkste antagonist in No More Heroes III. Hij is ook een oude jeugdvriend van Damon Riccitiello die hem 20 jaar geleden hielp terug te keren naar zijn thuisplaneet.

Vroeger was FU zachtaardig en onschuldig. Hij hechtte veel waarde aan zijn vriendschap met Damon en wilde alleen maar terug naar huis.

Als hij terugkeert, is zijn persoonlijkheid drastisch veranderd. Hij veranderde in een psychopathische, narcistische egomaniak die bereid is om vernietiging en chaos te veroorzaken, alleen voor sensatie van opwinding. Hij heeft een zeer verwrongen beeld van wat een ‘superheld’ is, omdat in zijn geest een superheld iemand is die kan doen wat hij wil, omdat hij cool is.

No More Heroes III gelanceerd op 27 augustus voor Nintendo Switch.