No More Heroes III – 5 dagen countdown met Midori Midorikawa

No More Heroes III – 5 dagen countdown met Midori Midorikawa

Marvelous Games gingen door met aftellen naar de release van No More Heroes III en deelden verschillende videoclips met betrekking tot de game.

Deze video markeert 5 dagen vanaf de release van de game en concentreert zich op Midori Midorikawa, een van de Alien Superheroes waar Travis het tegen zal moeten opnemen in zijn zoektocht om de Galactische Superheldenranglijst te beklimmen.

video
play-rounded-fill

Over Midori Midorikawa

Midori Midorikawa is een jong meisje dat een hekel heeft aan de kleur groen, maar vervloekt is door het feit dat haar uiterlijk en naam groen zijn. Haar lievelingskleur is echter rood. Haar optreden in No More Heroes III was gelekt door de aanwezigheid van een png-bestand dat kort op Suda’s laptop werd getoond.

Ze beweert een ‘schoonmaker’ te zijn, maar niet het gebruikelijke soort. De schoonmaak die ze doet, was om alle pesterijen die haar kant op kwamen te verwijderen. Ze heeft een jongere zus genaamd Doremi Midorikawa.

Midori verschijnt in No More Heroes 3 als een baas, zijnde rang 5 van het Galactische Superheldenkorps. Haar nieuwe ontwerp werd geïllustreerd door mangakunstenaar Inio Asano, met een kleurenpalet dat neigt naar rood.

No More Heroes III wordt op 27 augustus gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad