No More Heroes III – Collector’s en Deluxe Physical Editions aangekondigd

No More Heroes III – Collector’s en Deluxe Physical Editions aangekondigd

Pix’n Love heeft twee speciale fysieke edities onthuld voor No More Heroes III. De eerste is de No More Heroes III Collector’s Edition, die “een kopie van het spel, een kartonnen doos met zilveren pantone, vier lithografieën, een genummerd certificaat van echtheid en een kunstboek van 96 pagina’s” bevat.

De volgende is de uitgebreidere Deluxe Edition, die alles van de Collector’s Edition bevat, samen met een No More Heroes: Selected Tunes vinylalbum. Bij deze versie hoort ook een door niemand minder dan Suda51 zelf ondertekend echtheidscertificaat. Er worden met name slechts 500 exemplaren van de Deluxe Edition verkocht.

Voorbestellingen voor beide edities gingen live op 8 juli om 16.00 uur Britse tijd via de website van Pix’n Love. En nou, ze waren allebei best snel al uitverkocht …

Over No More Heroes III

Vecht je een weg naar de top van de Galactische Superheldenranglijst

De legendarische huurmoordenaar Travis Touchdown maakt zijn glorieuze terugkeer naar de Madness in de No More Heroes 3-game, exclusief voor het Nintendo Switch™-systeem!

De kwaadaardige Prince FU en zijn bende buitenaardse moordenaars staan ​​te popelen om de aarde te veroveren, en het enige dat hen in de weg staat is Travis Touchdown en zijn bemanning. Gewapend met zijn vertrouwde Beam Katana, nieuwe technologie en een aantal geweldige worstelbewegingen, moet Travis vechten naar de top van de Galactische Superheldenranglijst en de indringers stoppen in hun stomme spoor.

Ervaar het nieuwste punkrock, off-the-wall avontuur van SUDA51 en de geesten van Grasshopper Manufacture!

No More Heroes III wordt op 27 augustus gelanceerd voor Nintendo Switch.