No More Heroes III – Dag 10 Countdown – met Mr. Blackhole

No More Heroes III – Dag 10 Countdown – met Mr. Blackhole

Marvelous Games telt af naar de release van No More Heroes III, waarin ze verschillende videoclips met betrekking tot de game delen. Deze video markeert 10 dagen vanaf de release van de game en concentreert zich op Mr Blackhole, een van de Alien Superheroes waar Travis het tegen zal moeten opnemen in zijn zoektocht om de Galactic Superhero Rankings te beklimmen.

video
play-rounded-fill

No More Heroes III wordt eind deze maand gelanceerd. De eerste genummerde inzending in de No More Heroes-serie in meer dan tien jaar wordt eindelijk wereldwijd gelanceerd

Over No More Heroes III

Travis Touchdown keert terug naar Santa Destroy na een afwezigheid van tien jaar. Daar vindt hij een enorme kunstmatige eilandmetropool die in de zee drijft, en een mysterieus vliegend object dat hoog boven hem zweeft. Met wat voor gekke gevaarlijke moordenaars zal Travis het deze keer opnemen?!.

Galactische superheldenranglijst

#10. Mr. Black Hole
Een interstellaire wormgatbandiet en een van de eersten die arriveerde in de aanval op Santa Destroy.

#9. Gold Joe
Een magnetische kracht-controlerende interstellaire mineralenhandelaar die zijn trouw heeft gezworen aan FU.

#8. Black Night Direction
Een griezelige ruimteontvoerder, ook wel bekend als de keizer van de nacht. Gebruikt een teleportatieapparaat voor smokkelwaar om zeldzame buitenaardse wezens te ontvoeren en verkoopt ze aan de machtigen.

#7. Vanishing Point
Een geheugendief die brutaal genoeg is om de waarheid te spreken, zelfs in het bijzijn van FU.

#6. Velvet Chair Girl
Een stille vrouwelijke alien die het spel van stoelendans in de ruimte domineert met Ohma, een roze levensvorm die een krachtig gastro-kanon hanteert.

#5. Midori Midorikawa
Een parttime huishoudster en een Dark World Princess die haar identiteit verborgen heeft gehouden voor het International Galaxy Information Network.

#4. Sniping Lee
De all-time Galactische Sniping Champion die de Anaconda Assassination Technique gebruikt om elk doelwit in één schot te verkleinen en te elimineren.

#3. Sonic Juice
De rechterhand van FU, ook bekend als de Guan Yu van de ruimte, gebruikt een speciale aanval die bekend staat als Legendary Water.

#2. Paradox Bandiet
Een magnetische kracht-controlerende interstellaire mineralenhandelaar die zijn trouw heeft gezworen aan FU.

#1. FU (Jess Baptiste VI)
Nee. 1 in de Galactische Superheldenranglijst. Na een noodlanding op aarde als larve, raakte hij bevriend met een jonge Damon Riccitiello en beloofde hij terug te keren. Nu – 20 jaar later – is hij terug om de verovering van de aarde aan te kondigen met een entourage van wrede criminele buitenaardse wezens op sleeptouw.