No More Heroes III – DonMai Sushi en Toilet Saves

No More Heroes III – DonMai Sushi en Toilet Saves

Marvelous Games heeft een korte clip gepubliceerd met meer gameplay-mechanica voor No More Heroes III. Deze nieuwste video toont de DonMai Sushi en Toilet Saves.

video
play-rounded-fill

DonMai Sushi

Donmai Sushi is een functie die voor het eerst te zien was in Travis Strikes Again: No More Heroes, waarmee Travis gezondheid kan herstellen en buffs kan krijgen door te eten in Sushi-bars verspreid over de stadia.

Toilet Saves

Toilet Saves is een andere terugkerende functie uit eerdere games, waarmee Travis zijn game in levels kan opslaan.

Over No More Heroes III

Vecht je een weg naar de top van de Galactische Superheldenranglijst! De legendarische moordenaar Travis Touchdown maakt zijn glorieuze terugkeer naar de Madness!

Onze held, Travis Touchdown, moet de top van de Galactische Superheldenranglijst halen om te voorkomen dat de kwaadaardige prins FU en zijn tien buitenaardse moordenaars de aarde overnemen. Verdien geld om gerangschikte gevechten aan te gaan! Om elke volgende gerangschikte strijd aan te gaan, moet je een behoorlijk hoge vergoeding betalen. Travis moet verschillende missies in de stad uitvoeren om het geld te verdienen dat hij nodig heeft om te vechten. Een uitnodiging voor het volgende gevecht wordt verzonden zodra de vereiste kosten zijn overgemaakt via een geldautomaat.

Gebruik je vaardigheden om tegenstanders te domineren! Geniet van nog meer hardcore slash-’em-up-actie dan ooit tevoren, terwijl je de intuïtieve bediening van de Joy-Con gebruikt om de vertrouwde Beam Katana van Travis Touchdown te gebruiken, samen met een hele reeks professionele worsteltechnieken!

Ook, voor het eerst in de serie, kan Travis nu zijn Death Glove gebruiken om een ​​verscheidenheid aan vaardigheden te activeren, waardoor meer strategische gevechten mogelijk zijn. Bovendien kun je nu de nieuwe Skill Tree aanpassen en verschillende Death Glove Chip-combinaties uitproberen om de speelstijl te vinden die het beste bij je past. Het is de Galaxy vs the Hood in een volledige oorlog bij volmacht.

No More Heroes III wordt op 27 augustus gelanceerd voor Nintendo Switch.