No More Heroes III – Full Armor Travis

No More Heroes III – Full Armor Travis

Marvelous Games heeft nog een videoclip gepubliceerd met meer gameplay-mechanica voor No More Heroes III. Deze nieuwste video toont Full Armor Travis, een speciale modus die Travis kan betreden na het landen van een succesvolle Death Blow.

video
play-rounded-fill

Full Armour Travis wordt geactiveerd door drie 7’en in de slots op een rij te zetten en geeft hem het robotpantser dat in de trailers te zien is. Een duurzamere versie van deze modus kan worden bereikt door drie groene 7’s op een rij te zetten.

Over No More Heroes III

De legendarische moordenaar Travis Touchdown maakt zijn glorieuze terugkeer naar de Madness!

Onze held, Travis Touchdown, moet de top van de Galactische Superheldenranglijst halen om te voorkomen dat de kwaadaardige prins FU en zijn tien buitenaardse moordenaars de aarde overnemen.

Ook, voor het eerst in de serie, kan Travis nu zijn Death Glove gebruiken om een ​​verscheidenheid aan vaardigheden te activeren, waardoor meer strategische gevechten mogelijk zijn. Bovendien kun je nu de nieuwe Skill Tree aanpassen en verschillende Death Glove Chip-combinaties uitproberen om de speelstijl te vinden die het beste bij je past.

Het is de Galaxy vs. the Hood in een volledige oorlog bij volmacht.

No More Heroes III wordt op 27 augustus gelanceerd voor Switch.

Ad