No More Heroes III Gameplay Mechanics Showcase

No More Heroes III Gameplay Mechanics Showcase

Marvelous Games is begonnen met het plaatsen van korte videoclips op de officiële website waarin verschillende spelmechanismen en bewegingen worden getoond.

Tot nu toe zijn er drie video’s geüpload. De video introduceert de kenmerkende Beam Katana van Travis en laat verschillende gevechtsmechanismen zien, zoals de Emergency Evade, Weapon Clash, Slash en Death Blows.

Je kunt de heruploads van de onderstaande video’s bekijken, zoals weergegeven door Perfectly Nintendo:

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over No More Heroes III

Vecht je een weg naar de top van de Galactische Superheldenranglijst!

De legendarische moordenaar Travis Touchdown maakt zijn glorieuze terugkeer naar de Madness!

Onze held, Travis Touchdown, moet de top van de Galactische Superheldenranglijst halen om te voorkomen dat de kwaadaardige prins FU en zijn tien buitenaardse moordenaars de aarde overnemen.

Verdien geld om mee te doen aan gerangschikte gevechten! Om deel te nemen aan elke volgende gerangschikte strijd, moet je een behoorlijk hoge vergoeding betalen.

Travis moet verschillende missies in de stad uitvoeren om het geld te verdienen dat hij nodig heeft om te vechten.

Een uitnodiging voor het volgende gevecht wordt verzonden zodra de vereiste kosten zijn overgemaakt via een geldautomaat.

Gebruik je vaardigheden om tegenstanders te domineren!

Geniet van nog meer hardcore slash-’em-up-actie dan ooit tevoren, terwijl je de intuïtieve bedieningselementen van de Joy-Con gebruikt om de vertrouwde Beam Katana van Travis Touchdown te gebruiken, samen met een hele reeks professionele worsteltechnieken!

Ook, voor het eerst in de serie, kan Travis nu zijn Death Glove gebruiken om een ​​verscheidenheid aan vaardigheden te activeren, wat meer strategische gevechten mogelijk maakt. Bovendien kun je nu de nieuwe Skill Tree aanpassen en verschillende Death Glove uitproberen Chipcombinaties om de speelstijl te vinden die het beste bij jou past.

Het is de Galaxy vs. the Hood in een volledige oorlog bij volmacht.

No More Heroes III wordt op 27 augustus gelanceerd voor Nintendo Switch.