No More Heroes III – Neo Brazil en Damon Tower

No More Heroes III – Neo Brazil en Damon Tower

Marvelous Games heeft weer een korte videoclip gepubliceerd met meer functies voor No More Heroes III. Deze nieuwste video toont nog twee belangrijke locaties in de game: Neo Brazil en Damon Tower.

Neo Brazil is een kustplaats met verschillende futuristische gebouwen, terwijl Damon Tower de enorme toren is van Damon Riccitiello, de CEO van Utopinia en jeugdvriend van FU. FU is de nummer 1 in de Galactische Superheldenranglijst en wacht op Travis bovenaan de toren.

video
play-rounded-fill

Over No More Heroes III

Vecht je een weg naar de top van de Galactische Superheldenranglijst!

De legendarische moordenaar Travis Touchdown maakt zijn glorieuze terugkeer naar de Madness!

Onze held, Travis Touchdown, moet de top van de Galactische Superheldenranglijst halen om te voorkomen dat de kwaadaardige prins FU en zijn tien buitenaardse moordenaars de aarde overnemen.

Verdien geld om mee te doen aan gerangschikte gevechten! – Om elke volgende gerangschikte strijd aan te gaan, moet je een behoorlijk hoge vergoeding betalen. Travis moet verschillende missies in de stad uitvoeren om het geld te verdienen dat hij nodig heeft om te vechten. Een uitnodiging voor het volgende gevecht wordt verzonden zodra de vereiste kosten zijn overgemaakt via een geldautomaat

Gebruik je vaardigheden om tegenstanders te domineren! – Geniet van nog meer hardcore slash-’em-up-actie dan ooit tevoren, terwijl je de intuïtieve bedieningselementen van de Joy-Con gebruikt om de vertrouwde Beam Katana van Travis Touchdown te gebruiken, samen met een hele reeks professionele worsteltechnieken!

Ook, voor het eerst in de serie, kan Travis nu zijn Death Glove gebruiken om een ​​verscheidenheid aan vaardigheden te activeren, waardoor meer strategische gevechten mogelijk zijn. Bovendien kun je nu de nieuwe Skill Tree aanpassen en verschillende Death Glove Chip-combinaties uitproberen om de speelstijl te vinden die het beste bij je past

No More Heroes III wordt op 27 augustus gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad