No More Heroes III – Niet langer exclusief na deze herfst

No More Heroes III – Niet langer exclusief na deze herfst

No More Heroes III werd vorig jaar uitgebracht als exclusieve Nintendo Switch, waardoor dit het enige apparaat is waarop fans de nieuwste reis van Travis konden spelen. Dat zal niet het geval zijn voor het volgende herfstseizoen.

No More Heroes III wordt dit najaar uitgebracht voor PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Steam en de Microsoft Store, aldus uitgever XSEED Games en ontwikkelaar Grasshopper Manufacture. Er komt ook een fysieke release voor de PS5-, PS4- en Xbox-systemenfamilie:

Over No More Heroes III

Travis Touchdown, de beroemde huurmoordenaar, keert triomfantelijk terug naar de Madness!

Travis Touchdown, onze held, moet naar de top van de Galactische Superheldenranglijst stijgen om te voorkomen dat de gemene Prince FU en zijn 10 buitenaardse moordenaars de aarde overnemen.

Verdien geld om deel te nemen aan gerangschikte wedstrijden!

Je moet een flink bedrag betalen om deel te nemen aan elk volgend rangschikkingsduel. Travis moet talloze opdrachten door de hele stad doen om het geld te verdienen dat hij nodig heeft om te vechten. Zodra de benodigde betalingen via ATM zijn gestort, wordt een uitnodiging voor de volgende strijd gegeven.

Gebruik je vaardigheden om beter te presteren dan je tegenstanders!

Gebruik de Joy-simple Con-besturing om de vertrouwde Beam Katana van Travis Touchdown te gebruiken, evenals een overvloed aan professionele worstelmoves voor nog brutere slash-’em-up-actie dan ooit tevoren!

Travis mag nu zijn Death Glove gebruiken om een ​​reeks krachten te activeren, wat voor het eerst in de serie meer strategische confrontaties mogelijk maakt. Bovendien kun je nu de nieuwe Skill Tree aanpassen en experimenteren met verschillende Death Glove Chip-combinaties om de perfecte speelstijl voor jou te ontdekken.

Het is de Galaxy vs. the Hood in een volwaardige proxy-oorlog.

T-shirt in het spel als bonus!

Op 27 augustus 2021 werd No More Heroes voor het eerst uitgebracht op Nintendo Switch.