No More Heroes III – Officiële livestream aangekondigd

No More Heroes III – Officiële livestream aangekondigd

Marvelous heeft aangekondigd deze week een officiële livestream voor No More Heroes III te houden. Genaamd “No More Broadcasting 5.1 GHm”.

De livestream wordt gehouden op 8 april en bevat een samenvatting van de geschiedenis van de No More Heroes-serie en onthult nieuwe informatie over de komende No More Heroes III.

Presentatoren zijn onder meer No More Heroes III-regisseur Goichi “SUDA51” Suda, MC Mafia Kajita en Hololive’s Shishiro Botan.

video
play-rounded-fill

Video link; https://www.youtube.com/watch?v=NLl-aLeuNbE 

Over No More Heroes 3

Vecht je een weg naar de top van de Galactic Superhero Rankings!

De legendarische huurmoordenaar Travis Touchdown keert glorieus terug naar de Madness!

Onze held, Travis Touchdown, moet de top van de Galactic Superhero Rankings halen om te voorkomen dat de kwaadaardige Prince FU en zijn tien buitenaardse huurmoordenaars de aarde overnemen.

Verdien geld om deel te nemen aan gerangschikte veldslagen!

Om elke volgende gerangschikte strijd aan te gaan, moet je een behoorlijk hoog bedrag betalen. Travis moet verschillende missies in de stad uitvoeren om het geld te verdienen dat hij nodig heeft om te vechten. Een uitnodiging voor het volgende gevecht wordt verzonden zodra de vereiste kosten zijn overgemaakt via een geldautomaat.

Gebruik je vaardigheden om tegenstanders te domineren!

Geniet van nog meer hardcore slash-‘em-up-actie dan ooit tevoren, terwijl je de intuïtieve bediening van de Joy-Con gebruikt om Travis Touchdown’s vertrouwde Beam Katana te gebruiken, samen met een hele reeks professionele worsteltechnieken!

Travis, die voor het eerst in de serie te zien is, kan nu zijn Death Glove gebruiken om een ​​verscheidenheid aan vaardigheden te activeren, waardoor meer strategische gevechten mogelijk zijn. Bovendien kun je nu de nieuwe Skill Tree aanpassen en verschillende Death Glove Chip-combinaties uitproberen om de speelstijl te vinden die het beste bij je past.

Het is de Galaxy vs. the Hood in een volledige oorlog bij volmacht.