No More Heroes III – Scorpions Collecting en Adventures

No More Heroes III – Scorpions Collecting en Adventures

Marvelous Games heeft weer een korte videoclip gepubliceerd met meer functies voor No More Heroes III. Deze nieuwste video toont een nieuwe speciale missie genaamd Scorpions Collecting, waarbij DonMai Ramen-eigenaar Bugjiro Travis opdracht geeft om schorpioenen te verzamelen om hem te helpen bij het maken van de Ultimate Ramen.

video

Vervolgens pronkt het met “Adventures”, een terugkerende functie van Travis Strikes Again waarmee spelers meer over de wereld en haar kennis kunnen leren door middel van op tekst gebaseerde avonturengames.

Over No More Heroes III

No More Heroes III is een aankomende action-adventure hack en slash-videogame, ontwikkeld en uitgegeven door Grasshopper Manufacture voor de Nintendo Switch. Het is het vierde deel in de franchise en het derde genummerde deel in de hoofdreeks No More Heroes.

Na een onderbreking van 11 jaar sinds de laatste genummerde inzending, volgt de game de terugkeer van Travis Touchdown naar Santa Destroy, terwijl hij de aarde moet verdedigen tegen een zeer krachtig leger van buitenaardse indringers onder leiding van een intergalactische overlord-prins en zijn negen elite-moordenaars.

Acht jaar voor het begin van de serie gaat een jonge jongen genaamd Damon Riccitiello ‘s nachts zijn raket in de lucht lanceren na een mislukte poging, wanneer hij iets in het bos ziet neerstorten en een gewonde kleine buitenaardse larve genaamd Jess Baptiste tegenkomt VI, bijgenaamd FU (uitgesproken als “Foo”) door Daimon.

Damon besluit voor FU te zorgen terwijl hij hem verbergt voor overheidsagenten die ook naar hem op zoek zijn. Terwijl ze op zoek zijn naar een manier om FU terug te brengen naar zijn planeet, worden Damon en FU beste vrienden en vormen ze een sterke band. Nadat hij een stukje buitenaardse technologie heeft ontdekt op de crashlocatie van FU, is Damon doordrenkt met buitenaardse krachten en helpt hij FU bij het bouwen van een ruimteschip.

Ze nemen afscheid van elkaar en FU belooft over 20 jaar terug te keren. FU gaat eindelijk naar huis, net als regeringsagenten hem proberen te vangen.

Twintig jaar later (negen jaar na de gebeurtenissen van No More Heroes 2 en twee jaar na de gebeurtenissen van Travis Strikes Again), is een volwassen Damon nu de CEO van Utopinia — een stadsvernieuwingsbedrijf — dat de buitenaardse technologie van FU gebruikt om een machtige zakenmagnaat.

Een enorm ruimteschip in de vorm van een piramide verschijnt onder het schip waarop Damon zich bevindt, en een kleine groep buitenaardse wezens daalt ervan af, een van hen onthult dat het FU is. In afwachting van een gelukkige hereniging keert FU, nu in een meer humanoïde volwassen vorm en nu een prins, terug en introduceert de andere buitenaardse wezens als zijn vrienden die hij ontmoette in de Blackhole Prison waar hij naar werd verbannen voor het vernietigen van een naburige planeet en het onthullen aan Damon dat hij is van plan de aarde te veroveren met de hulp van Damon, tot grote afschuw van Damon.

FU en zijn cohorten besluiten dat ze superheldendom zullen gebruiken als middel om de wereld te domineren. Voormalig topmoordenaar in de UAA Travis Touchdown keert terug naar Santa Destroy vanuit zijn zelfopgelegde ballingschap. Als hij de situatie leert kennen, moet hij het opnemen tegen dit legioen van superkrachtige wezens uit de ruimte, bekend als het Galactische Superheldenkorps, en het verslaan om de wereld te ‘redden’.

No More Heroes III wordt op 27 augustus gelanceerd voor Nintendo Switch.