No More Heroes III – Tweede officiële livestream 26 augustus

No More Heroes III – Tweede officiële livestream 26 augustus

Marvelous heeft aangekondigd een tweede officiële livestream te houden voor No More Heroes III, genaamd “No More Broadcasting 5.1 GHm Part 2”, de livestream wordt gehouden op 26 augustus.

Dat is een dag voordat de game naar verwachting op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Het zal de laatste informatie over de No More Heroes III bevatten, en presentatoren zijn onder meer regisseur Goichi “SUDA51” Suda, MC Mafia Kajita, Hololive’s Shishiro Botan, evenals een speciale gast die wordt gesuggereerd een populaire professionele worstelaar te zijn.

video
play-rounded-fill

Over No More Heroes III

Het doek valt op het nieuwste avontuur van Travis Touchdown.

Help hem door de gelederen van de Galactische Superheldenranglijst te stijgen!

In No More Heroes 3 zwaait de otaku-moordenaar Travis Touchdown met zijn geliefde Beam Katana tegen een groot aantal slechteriken vol attitude in de hoop de top van de Galactische Superheldenranglijst te bereiken.

・ Hack en hak je hart eruit!

Stel moordende combo’s samen met de Beam Katana! De actie voelt nog extremer aan als je een Joy-Con gebruikt om te spelen.

・ Rankingsgevechten zijn nog chaotischer!

Ga de klassieke rangschikkingsgevechten van de serie aan op galactisch niveau en zie welke buitenaardse baasgevechten Travis te wachten staan! Elke rang bevat een groot aantal gruwelijke superhelden uit de ruimte die je kunt snijden en dobbelen.

・ Verken de open wereld van Santa Destroy!

Keer terug naar de vertrouwde setting van de serie – nu met vier nieuwe locaties! Geef Travis’ motor, Demzamtiger, een boost om de verschillende gebieden van Santa Destroy te verkennen en missies aan te gaan die bol staan ​​van de gladde charme. Terwijl je toch bezig bent, kun je ook het geld sparen dat je nodig hebt om Ranking Battles uit te dagen!

Bonus:

Je kunt Travis’ T-shirt veranderen in een speciaal bonusontwerp genaamd “CAT (overseas ver)”.

Ad