No Straight Roads – Christmas Edition – Gratis update aangekondigd

No Straight Roads – Christmas Edition – Gratis update aangekondigd

Metronomik bevestigde dat het muziek-actiespel No Straight Roads een gratis “Christmas Edition” -update zal ontvangen die nieuwe kerstmuziek, outfits en decoraties toevoegt – terwijl het ook bijna elke NSR-baas remixt met een kerstfeest kijk!

video
play-rounded-fill

Christmas Edition

Sold Out  en Metronomik zijn verheugd aan te kondigen dat No Straight Roads de feestdagen verwelkomt met een gratis ‘Christmas Edition’-titelupdate, die een zak vol plezier met vakantiethema introduceert in de rockin’ actie-avontuur.

Beschikbaar begin december zonder extra kosten voor alle nieuwe en bestaande No Straight Roads-spelers op het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X, en pc via de Epic Games Store, de De ‘Christmas Edition’-update mixt het spel met gloednieuwe kerstmuziek, decoraties, outfits en meer om de feestdagen te vieren.

Over No Straight Roads

Start een rockband en beëindig het EDM-imperium in NO STRAIGHT ROADS, een rock-actie-avontuur van de geesten van Wan Hazmer (Final Fantasy XV) en Daim Dziauddin (Street Fighter V).

Verken Vinyl City en vecht tegen muzikale megasterren tijdens je reis om het onderdrukkende EDM-imperium ‘NSR’ te verslaan, in een avontuur vol actie dat ritmische third-person-gevechten combineert met een kick-ass soundtrack!

Belangrijkste kenmerken:

  • Ontdek de wereld van Vinyl City, ontmoet meer dan levensgrote personages en leid een muzikale revolutie om het EDM-imperium te beëindigen.
  • Rock solo in een actievolle singleplayer-campagne of werk samen met een vriend in coöp op de bank.
  • Beheers ritme-geïnfuseerde third-person-gevechten als Mayday & Zuke, leden van de indierockband Bunk Bed Junction, elk met hun eigen op muziek gebaseerde wapens en aanvallen.
  • Versla muzikale megasterren uit verschillende genres, waaronder een pop-tastische boyband, een wereldbol draaiende dj, een wonderkindpianist en meer op je reis om rock terug te brengen.
  • Vecht voor je recht om te rocken! Leer geweldige nieuwe moves, verbeter je vaardigheden en gebruik de kracht van muziek om rekwisieten in wapens te veranderen.
  • Ervaar een geweldige dynamische soundtrack van een line-up van muzikaal talent, waaronder Falk Au Yeong, Andy Tunstall, Funk Fiction, Masahiro “Godspeed” Aoki, Az Samad, Clyde Rabatel en het Video Game Orchestra.
  • Werk samen met een extra lokale speler om de controle te krijgen over de Elliegator, een geheime alligator-assistent die spelers in de strijd kan helpen door items op te pakken, rekwisieten te transformeren en nuttige bonussen in te roepen.
  • In de Assist-modus kunnen maximaal drie lokale spelers de op muziek gebaseerde actie van No Straight Roads samen ervaren, alleen op Nintendo Switch ™.
  • Touchscreen-ondersteuning – Gebruik het touchscreen van het Nintendo Switch-systeem om rekwisieten te transformeren en items op te pakken.