No Straight Roads – Overzicht trailer

No Straight Roads – Overzicht trailer

Maak je je klaar voor No Straight Roads op de Nintendo Switch? Hier vindt u belangrijke tips voordat het avontuur begint!

Metronomik heeft een nieuwe ‘101 trailer’ uitgebracht die een snel overzicht geeft van de setting en de wereld vol muziek. Daarnaast krijgen we ook een leuke blik op enkele van de bazen van het spel – zoals de robotjongensband 1010 en de stroperige zoete Sayu!

video

Over No Straight Roads

Start een rockband en beëindig het EDM-imperium in NO STRAIGHT ROADS, een rock-actie-avontuur van de geesten van Wan Hazmer (Final Fantasy XV) en Daim Dziauddin (Street Fighter V).

Verken Vinyl City en vecht tegen muzikale megasterren tijdens je reis om het onderdrukkende EDM-imperium ‘NSR’ te verslaan in een avontuur vol actie dat ritme-geïnfundeerde third-person-gevechten combineert met een geweldige soundtrack!

Belangrijkste kenmerken:

  • Ontdek de wereld van Vinyl City, ontmoet meer dan levensgrote personages en leid een muzikale revolutie om het EDM-imperium te beëindigen.
  • Rock solo in een actievolle singleplayer-campagne of werk samen met een vriend in coöp op de bank.
  • Beheers ritme-geïnfundeerde third-person-gevechten als Mayday & Zuke, leden van de indierockband Bunk Bed Junction, elk met hun eigen op muziek gebaseerde wapens en aanvallen.
  • Versla muzikale megasterren uit verschillende genres, waaronder een pop-tastische boyband, een wereldbol-draaiende dj, een wonderkindpianist en meer op je reis om rock terug te brengen.
  • Vecht voor je recht om te rocken! Leer geweldige nieuwe moves, verbeter je vaardigheden en gebruik de kracht van muziek om rekwisieten in wapens te veranderen.
  • Ervaar een geweldige dynamische soundtrack van een line-up van muzikaal talent, waaronder Falk Au Yeong, Andy Tunstall, Funk Fiction, Masahiro “Godspeed” Aoki, Az Samad, Clyde Rabatel en het Video Game Orchestra.
  • Werk samen met een extra lokale speler om de controle te krijgen over de Elliegator, een geheime alligator-assistent die spelers in de strijd kan helpen door items op te pakken, rekwisieten te transformeren en nuttige bonussen in te roepen.
  • In de Assist-modus kunnen maximaal drie lokale spelers de op muziek gebaseerde actie van No Straight Roads samen ervaren, alleen op Nintendo Switch ™.
  • Touchscreen-ondersteuning – Gebruik het touchscreen van het Nintendo Switch-systeem om rekwisieten te transformeren en items op te pakken.

No Straight Roads komt op 25 augustus 2020 naar Nintendo Switch en andere platforms.