Nobody Saves the World – Impossible Dungeon update

Nobody Saves the World – Impossible Dungeon update

Nobody Saves the World heeft onlangs een nieuwe update ontvangen voor de Impossible Dungeon-modus als onderdeel van de festiviteiten ter viering van de eerste verjaardag van de game. Degenen die een Nintendo Switch bezitten, kunnen deze nu downloaden.

video
play-rounded-fill

De update bevat de toevoeging van een nieuwe “eindeloze” kerker met een carnavalsthema en een nieuwe dinosaurusvorm die spelers kunnen verwerven door de onmogelijke kerker te voltooien. Aanvullende informatie kan als volgt worden gevonden:

Over the Impossible Dungeon

Kom naar boven en laten we eens kijken of je het in je hebt om de obstakels te overwinnen die je te wachten staan ​​in Magic Jimmy’s Impossible Dungeon! Stap deze kant op! Weggestopt in een hoekje van de Alchemist’s Gorge-zone, hebben spelers de mogelijkheid om hun vechtvaardigheid op de proef te stellen in vele niveaus van moeilijkere ontmoetingen, terwijl ze tegen de klok strijden in een poging om elke ontmoeting zo snel mogelijk te voltooien. Deze modus is ideaal voor spelers van Nobody Saves the World die op zoek zijn naar een plek om nieuwe vormcombinaties uit te proberen, evenals een nooit eindigende uitdaging in het vechtsysteem van de game.

Verover de onmogelijke kerker om de mystieke Dino Plushy als prijs te krijgen, waarmee je kunt transformeren in de nieuwe dinosaurusvorm! De Dino heeft, net als de andere vormen, zijn eigen set speciale vaardigheden en zijn eigen set missies, en kan voor het hele spel worden gebruikt. Als spelers het goed doen in de kerker, worden ze beloond met kaartjes die kunnen worden gebruikt om een ​​herdenkingsmonument te bouwen dat alle vele vormen van het spel bevat.

– Nieuwe kerker: een “eindeloze” kerker met een carnavalsthema die het vermogen van spelers test om snel steeds moeilijker wordende niveaus te bereiken terwijl ze tegen de klok racen. Spelers die het goed doen in de kerker worden beloond met ‘kaartjes’, die kunnen worden gebruikt om de onderdelen te kopen die nodig zijn om een ​​monumentaal beeld te bouwen waarin alle personages van het spel zijn ondergebracht.

– Door de Impossible Dungeon te spelen, kun je de nieuwe “Dino”-vorm verkrijgen, die wordt geleverd met een geheel nieuwe reeks krachten en taken. Spelers worden aangemoedigd om te wisselen tussen verschillende soorten schade terwijl ze het Dino-formulier gebruiken, zodat ze schadeverhogende voordelen kunnen verdienen.

Aanvullende bugfixes

Het is mogelijk dat de poorten aan het begin van de Frozen Hearth-regio niet goed sluiten achter spelers. Het is ook mogelijk dat de beginnende plas een onnauwkeurig actieve schadezone wordt als Slime Slide twee keer snel achter elkaar wordt gebruikt.

– In een kerker met de x9999-schademod, werd de gezondheidsbloeding niet correct berekend voor verschillende vaardigheden. Bovendien zorgde de modifier “0 mana nodig” ervoor dat sommige vaardigheden niet konden worden gebruikt als de speler 0 mana had. Dit probleem is opgelost.

– Wanneer de projectielen van de geschutskoepels onder specifieke hoeken werden gelanceerd, waren sommige vijanden immuun voor de kogels van de geschutskoepels. Bij gebruik van pijlvlagen konden de animaties voor de benen van de monteur beschadigd raken. In de Whackamelee! uitdagingsgebied hebben spelers de kans om op bepaalde punten vast te zitten achter een rots. Het oproepen van demonen uit geschutsdoden telde niet mee voor de zoektocht “Custom II: Reduce, Reuse, Recycle” van de Necromancer – het laadscherm voor het Frozen Hearth-niveau was niet correct gepositioneerd – er deed zich een bug voor die een crash veroorzaakte. Problemen die optraden tijdens het spelen van de game met sommige draadloze of bluetooth-controllers zijn opgelost.

In de Nintendo Switch eShop kun je Nobody Saves the World nu met veertig procent korting krijgen. U kunt tot 29 januari 2033 sparen.

Ad