Nocturnal is aangekondigd

Nocturnal is aangekondigd

Nocturnal is een side-scrolling actieplatformgame die vandaag is onthuld door zowel ontwikkelaar Sunnyside Games als uitgever Dear Villagers. Een release staat gepland voor het tweede kwartaal van 2023 voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

About Nocturnal

Ardeshir, een soldaat van de Enduring Flame, keert eindelijk terug naar het eiland Nahran, waar hij is geboren en getogen, na een gevaarlijke tocht over een woelige zee te hebben doorstaan. Ardeshir moet vuur gebruiken als afweermiddel en zich een weg banen door het eiland om zich een weg te banen door de vreemde mist die het hele eiland bedekt. De enige andere optie voor hem om verder te gaan is om vuur te gebruiken om zich een weg door het eiland te banen. Desalniettemin, voor degenen die bereid zijn om verder in zijn geheimen te duiken, kan de Mist prachtige nieuwe bestemmingen onthullen en hen krachtige nieuwe talenten schenken. ​

Kenmerken

Vecht voor de plek die je thuis noemt. Island of Nahran – Oude soldaat, om je eiland te redden uit de greep van de kwaadaardige Mist, moet je ontdekken wat er met je broers is gebeurd. Vecht tegen moeilijke en diverse vijanden die tussen jou en het bereiken van je doel staan, namelijk het eiland redden uit de greep van de Duisternis.

Een mysterieuze mist bedekt het eiland en achtervolgt je bij elke bocht Een sinistere mist omhult het eiland en achtervolgt je bij elke bocht. Vind een weg erin om erachter te komen waar het vandaan komt en maak voor eens en voor altijd een einde aan deze situatie. U moet zich er echter van bewust zijn dat het onmogelijk is om de Mist in te ademen, dus u zult uw hoofd erbij moeten houden terwijl u nieuwe methoden probeert te bedenken om hem op afstand te houden.

Wek de bewaker van de blijvende vlam die in je slaapt – terwijl de mist je tegenstander is op deze reis, zal vuur je bondgenoot zijn. Maak de bewaker wakker van de blijvende vlam die in je slaapt.

Flame heeft het vermogen om de Mist af te weren, de omgeving te ontsteken, technologie te activeren en entiteiten van kwade magie te verschroeien die immuun zijn voor conventionele wapens.

Verken het eiland en de verborgen locaties erop – The Mist omvat een groot gebied en verbergt krachtige talenten voor degenen die klaar zijn om de vele geheimen ervan te onderzoeken. Verzamel as door vijanden te verslaan en je omgeving te onderzoeken, en schenk vervolgens een geschenk aan de Phoenix-beelden om de uiterst belangrijke nieuwe vaardigheden en statistische verhogingen te ontvangen die je nodig hebt om door te spelen.

Speed-Run-modus — Speed-run-keuzes zijn beschikbaar. Je hebt de mogelijkheid om ze te selecteren om je tijd tijdens de speedrun te verbeteren.

Gabriel Sonderegger, een van de oorspronkelijke oprichters van Sunnyside Games, reageerde op de verklaring van vandaag en zei: “Met Nocturnal probeerden we de directheid en tijdloosheid van traditionele platformavonturen te combineren met een meer eigentijdse dynamiek.” De vlammen en de mist bieden de spelers een perfecte balans waardoor ze zich afwisselend machteloos en onderdrukt voelen en korte momenten van succes hebben wanneer ze hun wapens in vuur verzwelgen. Dit houdt de spelers gedurende het hele spel betrokken. We geloven dat het een aloude genre nieuw leven inblaast en we kijken uit naar de dag waarop iedereen Nocturnal kan spelen zodra het later dit jaar wordt uitgebracht.

Guillaume Jamet, de uitgeversdirecteur van Dear Villagers, zei dat ze fans zijn van “traditionele side-scrollers met een moderne twist”, en dat “Nocturnal voor ons de spijker op de kop sloeg”. Het is vaak hectisch en waanzinnig, en het zorgt ook voor een aardige dosis nerveuze spanning. Dit komt omdat je vlam uitgaat op hetzelfde moment dat je wordt aangevallen door schimmige krachten. Het is iets geweldigs!”