Nocturne komt … in 2023

Nocturne komt … in 2023

Pracy Studios kondigde het startvenster aan voor Nocturne, een spel dat zich afspeelt in een dystopische toekomst waarin de mensheid leeft in een digitaal hiernamaals. Het wordt gelanceerd in 2023 voor Nintendo Switch.

video

Over Nocturne

Nocturne: Prelude, het eerste hoofdstuk van de verhaalgestuurde ritme-RPG van Pracy Studios die zich afspeelt in een dystopische toekomst waarin de mensheid leeft in een digitaal hiernamaals, wordt vandaag om 12:00 uur gratis op Steam gelanceerd. PT. De volledige release van Nocturne zal in 2023 op pc en Nintendo Switch verschijnen.

De mensheid is uitgestorven, maar een echo van de beschaving leeft voort. Maya, het legendarische utopische hiernamaals waar mensen hun lichamelijke vormen achter zich laten ten gunste van een eeuwig bestaan ​​met geliefden in een digitale wereld, is niet alles wat het lijkt. Verval en corruptie wachten op Karma, ‘s werelds eerste nieuwkomer in duizenden jaren, en ontspoort een wanhopige poging om zich te herenigen met hun vermiste broer aan de andere kant.

Sluit vriendschap met een charmante, eigenzinnige bemanning als een wijze oranje vis in een monnikskleed en een eigenwijs jongetje om de mysteries van de Blackout te ontrafelen, een raadselachtige katalysator die Maya in een chaos stortte. Test de grenzen van het menselijk bestaan ​​en leg een verraderlijke dreiging bloot die op de loer ligt tussen de overblijfselen van de mensheid.

Mars op het ritme van de strijd in Nocturne: Prelude’s onconventionele kijk op traditionele RPG-gevechten door intense ritmegevechten met meerdere moeilijkheden. Gebruik een energieke, progressieve symfonische rock-soundtrack om de strijd gaande te houden, gevaarlijke noten te ontwijken en te kijken naar verrassingen die in de compositie zijn weggestopt.

Verken uitgestrekte woestenijen van voormalige technologische wonderen die nu worden teruggewonnen door de natuur, verwoeste steden en cyberpunk-schuilplaatsen. Nocturne: Prelude’s retro-artstijl van gepixelde omgevingen, verbluffende karakterportretten en ambient-melodieën brengen spelers weg naar een nostalgisch universum voor een modern tijdperk.

“Toen ik mijn filmcarrière begon, voelde ik deze behoefte om een ​​verhalende ervaring te creëren die alleen in een game kan worden gemaakt”, zegt Benjamin Pracy, oprichter van Pracy Studios, “Ik ben geïnspireerd door de schittering van de laatste tijd RPG’s uit de jaren 90 en begin 2000, waar creativiteit de grenzen van hun technische beperkingen overschreed. In Nocturne wil ik ons ​​terugbrengen naar die tijd, maar met een moderne twist. ”

Ad