Nova-111 gameplay

Nova-111 gameplay

Nova-111 wordt volgende week uitgebracht op Nintendo Switch, maar we hebben al wat vroege gameplay, want een video van een half uur is binnen dankzij Handheld Players.

video
play-rounded-fill

Over Nova-111

In dit bekroonde turn-based avontuur met sci-fi-thema en een realtime actie-twist, bestuur je je vertrouwde schip door vreemde en exotische werelden. Het is jouw taak om de ruimte-tijd te herstellen en de wetenschappers te lokaliseren die zijn verdwenen als gevolg van het grootste experiment van het universum. Je moet de draaikolk van de tijd oplossen met alleen je trouwe (zij het een beetje sandwich-geobsedeerde) gids!

Los geestverruimende raadsels op door 100% van je hersenen te activeren! In een verwrongen omgeving waar de turn-based wereld en de real-time wereld samensmelten, voer je strategische gevechten met vreemde astrobiologische entiteiten.

Baan je een weg door drie verbluffend verschillende rijken! Verzamel nieuwe krachten en upgrade de modules van je schip om jezelf te verdedigen. Wat je ook doet, onthoud dat je krachtigste wapen altijd WETENSCHAP is!

SPECIALE KENMERKEN: NU IS HET JOUW AAN DE beurt!

Maar ik ben ook aan de beurt — een unieke mix van turn-based en realtime gaming.

Voorbereiding is geen vorm van bedrog – vecht verstandig. Brawn verliest van de hersenen.

Het is geen hoofdpijn in de ruimte – dit zijn geestverruimende problemen die je hersenen doen smelten.

  • Kijk met verbazing — Prachtig ontworpen werelden, elk met zijn eigen set tegenstanders, landschappen en tactieken. Gebruik speciale lasers of krachten zoals de TIME-STOP om de tijd naar je hand te zetten.
  • Verzamel een overvloed aan upgrades en modules zodat je ruimtevaartuig nog verder kan reizen.
  • Als je high wordt, wordt de muziek nog beter – een dynamische soundtrack die zich aanpast aan je speelstijl.
  • Wie is er tenslotte niet voor wetenschappelijke vooruitgang?

Nova-111 zal op 13 januari beschikbaar zijn in de Nintendo Switch eShop. Talen zoals Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Chinees en Portugees worden ondersteund.