November 2022 Indie World Showcase samenvatting

November 2022 Indie World Showcase samenvatting

Tijdens de Indie World Showcase van november 2022 werden veel games getoond. Nu heeft Nintendo ons een samenvatting gegeven van al het nieuws van het evenement.

Er werden meer dan 20 titels voor dit jaar en volgend jaar getoond.

video
play-rounded-fill

In een nieuwe Indie World-showcase liet Nintendo meer dan 20 aankomende indiegames zien die in 2022 en later naar het Nintendo Switch-systeem zullen komen.

November 2022 Indie World Showcase

Tijdens de presentatie werd gezegd dat de langverwachte sport-RPG Sports Story in december naar Nintendo Switch zal komen. Het toonde ook aan dat Rogue Legacy 2, de veelgeprezen opvolger van de populaire genealogische roguelite, in de toekomst zijn erfenis op Nintendo Switch zal achterlaten. Andere games waren het prachtig handgemaakte avontuur Aka, waarin spelers de rol aannemen van een gepensioneerde krijger die innerlijke rust probeert te vinden op een geïsoleerd paradijselijk eiland. Het zal beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch op 15 december; het gezonde puzzelspel A Little to the Left, dat later beschikbaar zal zijn en spelers uitdaagt om huishoudelijke voorwerpen op de juiste plek te sorteren, te stapelen en te ordenen, ondanks de tussenkomst van een ondeugende kat; en Venba, een verhaalgestuurd kookspel.

Steve Singer, Senior Vice President of Publisher en Developer Relations van Nintendo of America, zei: “We zijn zo onder de indruk van de passie en vaardigheden van onafhankelijke ontwikkelaars die deze inspirerende en verschillende ervaringen voor Nintendo Switch maken.” “Hun werk helpt ervoor te zorgen dat de Nintendo Switch-systemenfamilie haar belofte waarmaakt om een ​​plek te zijn waar iedereen games kan spelen.” Ga naar https://www.nintendo.com/indie-world/ om de hele Indie World Showcase te zien. De video toonde nieuwe informatie en beeldmateriaal voor een aantal interessante games, zoals:

Rogue Legacy 2: in dit vervolg op de populaire roguelite-game, waarin het verhaal elke keer dat je speelt verandert, kan iedereen een held zijn. Of je nu een bard bent die luit speelt en duizelig is of een ridder die geen kleuren kan zien, je doelen zijn hetzelfde: veel geld verzamelen, je kasteel bouwen en ervoor zorgen dat je naam voortleeft. Al je upgrades worden doorgegeven aan je erfgenamen en elke nieuwe heeft zijn eigen vaardigheden en eigenschappen. De Fabled Heroes-update, die deel uitmaakt van de Nintendo Switch-versie, voegt veel nieuwe content toe, zoals tientallen nieuwe subklassen en items. Rogue Legacy 2 zal binnenkort beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

Venba van Visai Games is een schoon, verhaalgedreven kookspel dat zich afspeelt in de jaren 80. Je helpt een Indiase moeder die net naar Canada is verhuisd om weer in contact te komen met haar roots door een verscheidenheid aan heerlijke Zuid-Indiase gerechten te koken. Door vertakkende gesprekken beleef je een verhaal over liefde en verlies. Je kunt ook proberen verloren familierecepten te vinden en dansen op muziek die is geïnspireerd op Indiase musicals. In het voorjaar van 2023 komt Venba naar de Nintendo Switch.

Een beetje links van MAX INFERNO en SECRET MODE: A Little to the Left is een gezellig puzzelspel waarin spelers voorwerpen uit het hele huis op een prettige manier rangschikken. Een ondeugende kat die graag dingen opschudt, komt soms opdagen en maakt een puinhoop van dingen die zo goed in elkaar zaten. Er zijn meer dan 75 leuke puzzels om op te lossen, en veel daarvan hebben meer dan één antwoord. A Little to the Left is binnenkort beschikbaar voor Nintendo Switch.

Blanc door Casus Ludi en Gearbox Publishing: In Blanc, een prachtige zwart-witwereld, moeten een reekalf en een wolvenwelp leren van elkaar afhankelijk te zijn om hun weg naar huis te vinden. In dit coöp-avontuur moeten de onwaarschijnlijke vrienden samenwerken en hun eigen vaardigheden gebruiken om langs de obstakels in het ijzige landschap te komen. Blanc is een verhaalspel zonder tekst en zowel lokaal als online in coöp. Dit maakt het voor iedereen gemakkelijk om te genieten. Blanc is pas beschikbaar op de Nintendo Switch wanneer deze op 14 februari 2023 uitkomt. De Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com zullen later pre-orders aannemen.

Magic Design Studios en Gearbox Publishing’s Have a Nice Death: in deze handgetekende 2D-actie-roguelike game speel je als Death, de CEO van Death Incorporated. Verken de procedureel gegenereerde, duister charmante afdelingen van het hoofdkantoor van het bedrijf en gebruik een breed scala aan wapens, spreuken en speciale vloeken om de werknemers te vangen die te veel zielen van mensen op aarde hebben gestolen. Have a Nice Death komt op 22 maart 2023 uit voor Nintendo Switch. De Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com zullen binnenkort pre-orders aannemen.

Once Upon a Jester door Bonte Avond en Crunching Koalas: Sok en Jester, die beste vrienden zijn, hebben een plan gemaakt om een ​​Royal Diamond te stelen. Maar hun plan hangt af van het feit of ze al dan niet gevraagd worden om deel uit te maken van het beroemde Royal Theatrical Spectacle. Ze zullen moeten bedenken hoe ze ter plekke beroemd kunnen worden en het beter doen dan elke andere act die ze op de weg zien. Hun gekke, grappige reis voert hen door een fantasierijk vol dwaze mensen en nog gekkere dingen om te zien. Once Upon a Jester is binnenkort beschikbaar op de Nintendo Switch.

Aka is een kleine, top-down, open-wereldgame van Cosmo Gatto en Neowiz. Daarin speel je als de gepensioneerde krijger Aka en probeer je vrede te vinden op een afgelegen paradijselijk eiland. Aka kan voor planten en dieren zorgen, een huis bouwen, dingen maken of zelfs babydraken voeren op handgemaakte eilanden met majestueuze bergen, dichte tropische bossen en warme warmwaterbronnen. Er zijn verschillende missies te doen voordat Aka eindelijk de geesten uit haar verleden kan ontmoeten. De Nintendo Switch krijgt Aka op 15 december.

Sportverhaal van Sidebar Games: in deze allesomvattende sport-RPG ga je hogerop in de sportwereld en laat je je vaardigheden zien op de golfbaan, de tennisbaan en het voetbalveld. Naarmate je sportranglijst stijgt, kun je meer sporten beoefenen, zoals BMX, volleybal, cricket en meer. Maar het spel gaat niet alleen over sport. Je kunt een trein of helikopter nemen om kerkers, verlaten ruïnes en de mysterieuze Wildlands te verkennen, of je kunt ontspannen in het winkelcentrum met dagelijkse evenementen, gespecialiseerde sportwinkels en minigames. In december komt Sports Story uit voor de Nintendo Switch.

Botany Manor is een spel gemaakt door Balloon Studios en Whitethorn Games. Je speelt als Arabella Green, een gepensioneerde botanicus die een 19e-eeuws landhuis bezit. Arabella zorgt voor de prachtige tuinen van het landhuis door puzzels over planten op te lossen en een verzameling vergeten planten bij te houden. Als je rondkijkt in het landhuis, zul je aanwijzingen, krantenknipsels, brieven en andere dingen vinden die Arabella’s tuiniervaardigheden zullen helpen groeien en je meer over haar zullen vertellen. Volgend jaar bloeit Botany Manor op de Nintendo Switch.

Van ISOLATION STUDIO en PM Studios, Inc. komt GOODBYE WORLD: In GOODBYE WORLD zijn Kanii en Kumade twee vrienden die hun eigen games maken en proberen het beste idee voor hun volgende game te bedenken. Volg hun dagelijkse strijd terwijl je door stadia van een puzzelplatformer met een retro-gevoel speelt en zie hoe hun verhaal zich ontvouwt. Zullen deze problemen te veel zijn voor hun vriendschap? Later deze maand komt GOODBYE WORLD uit voor Nintendo Switch.

Dordogne van Un Je Ne Sais Quoi, Umanimation en Focus Entertainment: in deze verhaalgedreven game speel je als Mimi, een meisje dat elke zomer van haar jeugd in de Franse regio Dordogne doorbracht. Nu keert Mimi terug naar het huis van haar overleden grootmoeder, die een reeks brieven en verloren familiegeheimen heeft achtergelaten om te onthullen. Speel zowel in het verleden als in het heden – spring door het Franse platteland als de 10-jarige Mimi, terwijl ze het huis van haar grootmoeder in het heden verkent. Ontdek de hechte band tussen grootmoeder en kleindochter, terwijl je foto’s, voorwerpen en woorden verzamelt om Mimi’s dagboek te vullen en haar dierbare herinneringen levend te houden. In het voorjaar van 2023 komt Dordogne uit voor Nintendo Switch.

Van Mojiken, Toge Productions en Chorus Worldwide Games, A Space for the Unbound: A Space for the Unbound is een levensechte avonturengame met prachtige pixelart die zich eind jaren negentig op het Indonesische platteland afspeelt. Het vertelt het verhaal van een jongen en een meisje met bovennatuurlijke krachten en hoe ze met elkaar overweg kunnen. Wanneer een mysterieuze kracht hun leven bedreigt, moeten ze in hun stad zoeken naar verborgen geheimen, het einde van de wereld onder ogen zien en elkaar misschien beter leren kennen. Op 19 januari 2023 komt A Space for the Unbound uit voor de Nintendo Switch.

Hibiscus & Butterfly, Coffee Talk Episode 2 van Toge Productions en Chorus Worldwide Games: de verhaalgedreven visuele roman over het maken van koffie is terug voor een tweede aflevering! Als barista van je eigen nachtcafé ontmoet je vreemde mensen – niet allemaal mensen – en leer je ze kennen door naar hun verhalen te luisteren. Elke klant kan het perfecte brouwsel vinden en de latte-kunst en geheime recepten zullen hun hart verwarmen. Komend voorjaar komt Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly uit op Nintendo Switch.

ONI: de weg naar de sterkste Oni van KENEI DESIGN en Clouded Leopard Entertainment: in dit leuke 3D-actie-avonturenspel speel je de rol van een demonenkrijger die wraak wil nemen. Nadat een Japanse volksheld hem verslaat, gaat Kuuta naar een klein eiland en bundelt hij zijn krachten met de geest Kazemaru. Demonen van lang geleden verschuilen zich in uitgestrekte weiden en dichte bossen. Om ze te verslaan, moet je een enkele Joy-Con-controller gebruiken om beide personages tegelijkertijd te besturen. Gebruik Kuuta’s knuppel om demonen aan te vallen en bel Kazemaru om hun ziel eruit te trekken. ONI: Road to be the Mightiest Oni komt op 9 maart 2023 uit voor Nintendo Switch.

The Memories Between, gemaakt door ustwo games, is de game van Desta. De mensen die Monument Valley hebben gemaakt, hebben een personage-gedreven roguelike gemaakt met een diep verhaal, strategische turn-based tactieken en trefbalactie. Als Desta ‘s nachts gaat slapen, gaan ze naar een vreemde droomwereld vol herinneringen aan plaatsen en mensen die ze al lang niet hebben gezien. Tijdens hun slaap speelt Desta een vreemd turn-based balspel met hen, waarbij ze krachtige bollen gebruiken die de manier waarop ze praten kunnen veranderen. Desta: The Memories Between komt begin volgend jaar uit voor Nintendo Switch.

Pepper Grinder van Ahr Ech en Devolver Digital: In dit pittige actie-avonturenspel wordt Pepper schipbreuk geleden en beroofd. Om terug te krijgen wat haar is afgenomen, moet ze haar vertrouwde boormachine, Grinder, op gang brengen. Je kunt je een weg boren en springen door een felgekleurde geanimeerde wereld. Met Grinder kun je door het landschap kauwen en nieuwe boren ontgrendelen om de zaken chaotischer te maken en puzzels op te lossen. Verzamel schatten en andere rijkdommen en ruil ze vervolgens in om Pepper een boost te geven, nieuwe paden op de wereldkaart te openen en verzamelfiguren voor je galerij te krijgen. Pepper Grinder komt in 2023 uit voor Nintendo Switch.

Deze Indie World-presentatie toonde ook een montage van nog meer aankomende indiegames voor Nintendo Switch, zoals het veelgeprezen Inscryption, dat deckbuilding, roguelike puzzels in escaperoom-stijl en psychologische horror combineert tot een “inktzwarte odyssee ” en komt uit op 1 december;

Wobbledogs Console Edition is een casual 3D-sandbox voor huisdierensimulatie waarin spelers hun eigen verzameling wiebelende, veranderende honden verzorgen. Het komt uit op 17 november en pre-orders zullen later beschikbaar zijn in de Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com.

WrestleQuest is het ultieme professionele worstelavontuur. Het is de eerste keer dat RPG’s en pro-worstelen worden gecombineerd.

Storyteller, een prijswinnend reactief puzzelspel waarin spelers hun verstand moeten gebruiken om beroemde verhalen opnieuw te vertellen, komt op 23 maart 2023 uit als exclusieve console-lancering.

Curse of the Sea Rats, een met de hand getekend actie-avontuur met veel verhaal en stoere piratenratten, komt begin 2023 uit.

Last but not least is er WORLD OF HORROR, een 1-bit roguelite horror-RPG die in de zomer van 2023 uitkomt en spelers het opneemt tegen duistere mysteries en kwaadaardige Japanse volksverhalen.