NUTS – 20 minuten gameplay

NUTS – 20 minuten gameplay

Klaar voor bizarre geheimen van NUTS op Nintendo Switch? Dankzij Nindie Spotlight kun je nu 20 minuten van het eekhoornbewakingsavontuur bekijken.

Nuts ziet spelers camera’s opzetten om beelden vast te leggen van enkele eigenaardige eekhoorns … die al snel meer onthullen dan ze hadden verwacht!

video

Over NUTS

Bespioneer eekhoorns in het bos.

Een surveillancemysterie voor één speler dat zich afspeelt in een afgelegen bos – neem de eekhoorns op, rapporteer je bevindingen … en ontdek het geheim dat de nieuwsgierige wezens verbergen.

Maak je caravan klaar, start je gps, spreid je kaart uit en ga op weg naar de diepten van Melmoth Forest. Als beginnend veldonderzoeker plaats je overdag camera’s en bekijk je de beelden ‘s nachts, waarbij je de bewegingen van een horde eekhoorns volgt.

Waar verstoppen ze hun noten? Welke raadselachtige routes nemen ze? En waarom gedragen ze zich zo vreemd?

Inclusief

  • Gameplay gebaseerd op bewaking en tracking
  • Een meeslepend verhaal met volledig stemacteren
  • Gedurfde beelden en foley-geluidseffecten omhullen de speler in een levendig bos

REGEL UW CAMERA’S

Je missiebriefing geeft je een startpunt, maar het is aan jou om met vallen en opstaan ​​de optimale lay-out voor je uitrusting te bepalen. Verken de wonderen en mysteries van het raadselachtige Melmoth Forest op uw gemak overdag, tot de avond valt …

ANALYSEER JE FOOTAGE

… wanneer u alle inhoud die u hebt vastgelegd in uw doe-het-zelfcontrolecentrum kunt bekijken. Kam je beelden uit voor de informatie die nodig is om je missie te voltooien en stuur het bewijs naar je baas, dr. Nina Scholz, terug naar het onderzoeksinstituut. Als jullie allebei in de zaak zitten, kun je er misschien achter komen wat er echt aan de hand is?

AAN DE SLAG

Je bent een klein radertje in de steeds slijpende machine van de onderzoeksinspanningen van Viago University. Je bent op opdracht gestuurd om alleen te wonen in een kleine caravan in Melmoth Forest. Jouw baan? Om erachter te komen waar de inheemse eekhoorns nestelen en met welke mysterieuze zaken ze bezig zijn.

NUTS komt op 4 februari 2021 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99 USD / € 19,99 / £ 17,99.