Observer, een cyberpunk horror spel komt spoedig

Observer,  een cyberpunk horror spel komt spoedig

Nintendo Switch-fans kunnen straks een andere horror-game pakken. Observer is oorspronkelijk uitgebracht in 2017 en speelt zich af in het jaar 2084 en draait rond Daniel Lazarski.

video

Meer over Observer

Daniel Lazarsk – een elite neurale detective bekend als een waarnemer, wiens doel het is om hackers te hacken en binnen te vallen. Om bewijsmateriaal te verzamelen, moet je hun donkerste angsten herbeleven en uiteindelijk je eigen angsten onder ogen zien.

video

Kenmerken:

– Observeer en rapporteer – U bent Dan Lazarski, een elite neurale detective bekend als een waarnemer, en onderdeel van een door het bedrijf gefinancierde politie-eenheid die tot doel heeft de geest van verdachten te hacken en binnen te vallen. In deze toekomst kan alles wat u denkt, voelt of onthoud, tegen u worden gebruikt in een rechtbank.
– A Dark Dystopia – Het jaar is 2084. Als je op een of andere manier de Nanophage overleefd hebt, is de kans groot dat je bent omgekomen in de oorlog. Degenen die leven hebben zich tot drugs, VR, neurale implantaten – alles om af te leiden van deze nieuwe realiteit. Maar ze kunnen zich niet voor je verbergen.
– Interactieve krankzinnigheid – Terwijl je de onstabiele geest van criminelen en slachtoffers hackt om naar aanwijzingen te zoeken, herbeleef je hun donkerste angsten, dwing je je eigen realiteit in vraag te stellen – en je geestelijke gezondheid.
– Neem de gruwel met je mee! -> observer_ voor Nintendo Switch maakt gebruik van alle unieke functies van het systeem, waaronder volledige Joy-Con-ondersteuning, touchscreen en de optie om zowel in de gekoppelde als in de handheld-modus te spelen.

Volgens ontwikkelaar Bloober Team is Observer een cyberpunk horrorspel ontworpen om je te schokken.